Tι ζήτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος από το Mega;

Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται για την συνεργασία του Πέτρου Κωστόπουλου και του Mega και το ερώτημα που απασχολεί περισσότερο τα δημοσιογραφικά γραφεία είναι το εάν τελικά ο παρουσιαστής θα συνεχίσει του χρόνου να μας λέει καλημέρα μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού από τα στούντιο της Παιανίας.

Σύμφωνα με το zappit, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού, για τη συνέχιση της τηλεοπτικής τους συνεργασίας. Άλλωστε,το

κανάλι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το Πρωινό mou και ιδιαίτερα στα δυναμικά-εμπορικά γυναικεία κοινά, αλλά και από το ζευγάρι.

Στη συνάντηση αυτή ο Πέτρος εξέφρασε τη διάθεση του να μην συνεχίσει του χρόνου στο Πρωινό mou. Μέσα στο πλαίσιο των καλών σχέσεων του παρουσιαστή με το κανάλι και τα στελέχη του σταθμού, εξέφρασε τη διάθεση του να αναλάβει μια βραδινή εκπομπή, πράγμα εξάλλου, που γνωρίζει καλά και έχει κάνει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Tις επόμενες μέρες αναμένεται η απάντηση του καναλιού της Μεσογείων στον Πέτρο, για το αν η πρόταση του για βραδινή εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως.

Keywords
Τυχαία Θέματα