O Τζιτζικώστας καταδικάζει κάθε μορφή βίας(VIDEO)

Αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σχολιάζοντας τα γεγονότα που ακολούθησαν της πρόσκλησης εκπροσώπων της ΧΑ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Τζιτζικώστας τόνισε ότι ο ίδιος και η παράταξή του καταδικάζουν κάθε εγκληματική συμπεριφορά και τη ναζιστική βία.

Ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπονόησε πως υπάρχει σχέση και μπορεί να γίνει παραλληλισμός μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής.

Επανέλαβε ότι η ΠΚΜ εφάρμοσε τον ισχύοντα νόμο του 2006 που την υποχρέωνε να στείλει προσκλήσεις σε όλα τα πολιτικά κόμματα του Κοινοβουλίου.

Σε σχόλιο της αντιπολίτευσης ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο θα έπρεπε να αποφασίσει τη μη πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στην Παρέλαση, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είπε: «Όποια απόφαση κι αν ελάμβανε το συμβούλιο, δεν θα ήταν πανω από τους νόμους του κράτους. Aναφερόμενος στα περί ψηφοθηρείας που ακούστηκαν από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, Μάρκο Μπόλαρη, είπε ότι είναι ανάξια σχολιασμού.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο πρόκειται στη σημερινή του συνεδρίαση να καταλήξει σε ψήφισμα κατά των πολιτικών της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα