O Τζάρεντ Λέτο θα είναι ο νέος Τζόκερ;

Στον βραβευμένο με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο φαίνεται πως στρέφει τις προσπάθειές της η Warner Bros για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει και πάλι στον κινηματογράφο τον Τζόκερ. Ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής των 30 Seconds to Mars βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρία παραγωγής σύμφωνα με το περιοδικό The Wrap,

προκειμένου να είναι ο Τζόκερ στην "αναγέννηση" του Batman στον κινηματογράφο μετά την αριστουργηματική τριλογία του "Σκοτεινού Ιππότη".

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει ήδη απορρίψει τον ρόλο του Τζόκερ.

Ο Λέτο, εφόσον τελικά ευοδώσουν οι διαπραγματεύσεις, θα ξεκινήσει να παίζει τον Τζόκερ στην ταινία "Suicide Squad" η οποία αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2016, λίγους μήνες μετά την ταινία "Batman εναντίον Superman". Φυσικά, ο Τζόκερ θα επιστρέψει και στις επόμενες ταινίες, καθώς η DC Comics αποφάσισε να ενώσει όλους τους ήρωές της σε ένα κοινό κινηματογραφικό σύμπαν με αφετηρία το Man of Steel (2013), έχοντας ανακοινώσει μέχρι στιγμής τις ταινίες Batman v. Superman: Dawn of Justice (2016), Suicide Squad (2016), Wonder Woman (2017), Justice League Part I (2017), The Flash (2018), Aquaman (2018), Shazam (2019), Justice League Part II (2019), Cyborg (2020) και Green Lantern (2020).

Keywords
Τυχαία Θέματα