O Καραμανλής στηρίζει δημόσια Σαμαρά!

Συνέντευξη σε τοπικό μεσο των Σερρών, εδωσε ο Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο Κώστας Καραμανλής ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε τα γρήγορα αντανακλαστικά του, και απομάκρυνε ακαριαία τον πρωην πλεον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης. Απο την άλλη όμως επισήμανε πως τέτοια στελέχη δεν έχουν θέση στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πάντως ξεκαθάρισε πως παρολο που δεν ειναι καλό να υπάρχουν δυο υποψηφιότητες

απο τον ευρύτερο κεντροδεξιό χωρο για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, ο ίδιος στηρίξει ξεκάθαρα την επιλογή του κόμματος.

Όσο για το ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κύριο μέλημα του είναι οι Σέρρες, λέγοντας έτσι έστω και έμμεσα, πως θα ειναι υποψηφιος στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραμανλής ανεφερε στη συνεντευξη για το θέμα με τον Τάκη Μπαλτάκο, " Αποδεικνύεται οτι ο κ. Μπαλτακος δεν εχει καμία σχέση με τη ΝΔ καμία

σχέση με τις αξίες και αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός έδρασε αποφασιστικά και ακαριαία, έδρασε σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδεώδη της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που είναι σταθερά απέναντι στους εχθρούς της δημοκρατίας. Οποιος, οι όποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια είναι σαφές πως δεν έχουν θέση στη

παράταξη που ίδρυσε ο ΚΚ. Στη παράταξη που έφερε τη δημοκρατία και την ομαλότητα, που απο-χουντοποιησε τη χώρα, που νομιμοποίησε το ΚΚΕ, που οδήγησε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή κοινότητα. Σήμερα η ΝΔ, ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης είναι αυτοί που δίνουν τη μάχη εναντίον της Χρυσής Αυγης. Ακομα και με πολιτικο κοστος. Και αυτή η μάχη είναι συνεχής και δυσκολη.. " .

" Ο ΣΥΡΙΖΑ εκθέτει τη χωρα. Απο τη μια ισχυρίζεται πως θελει τη ΧΑ εκτος πολιτικού συστήματος απο την αλλη κατηγορεί τη κυβερνηση και τον Σαμαρα για παρεμβαση στη δικαιοσύνη. Ή το ενα ισχυει ή το αλλο. Και τα 2 δεν γίνεται να ισχυουν. Ας μας πουν ξεκάθαρα, πιστευτουν οτι η ΧΑ ειναι εγκληματική συμμορία, ναι η οχι; Συμφωνούν με τη διωξη της δικαιοσύνης εναντιον τους, ναι η οχι; Αυτες οι αντιφασεις εκθετουν το κ.Τσιπρα. Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους οτι δεν είναι κομμα του 4%. Ειναι αξιωματική αντιπολιτευση. Δεν μπορούν να εκθετουν τη χωρα διεθνως και για μικροκομματικα οφελη και να κατηγορούν τη κυβέρνηση πως εχει ακροδεξιούς θυλακες " .

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα