O Φεύγας σήκωσε την... σημαία της ΝΔ

Δημόσια τοποθέτηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, έκανε το γωνστό γαλάζιο στέλεχος και Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας υπέρ της διαφήμισης της Νέας Δημοκρατίας για την επιστροφή των χρημάτων από μίζες. Ο Φεύγας ήταν ο μόνος που υποστήριξε δημόσια την αφίσα , για την οποία υποστήριξε πως στηρίζει επικοινωνιακά τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, κα΄τι με το οποίο συμφώνησε και ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης...

Ο Βασίλης Φεύγας έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια στενός

συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη στο Ευρωκοινοβούλιο και είναι ο σύμβουλος επικοινωνίας που έχει εκλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη τρεις φορές πρώτο βουλευτή στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας.

Μετράει επίσης αρκετές εκλογικές επιτυχίες και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου υπήρξε σύμβουλος ενός από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους των τελευταίων ετών του Νίκο Χαρδαλιά στον Βύρωνα.Ο Βασίλης Φεύγας διαθέτει πολλά ερείσματα και εκτός Νέας Δημοκρατίας καθώς συνομιλεί τακτικά με πολλά στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα