"Meeting" με όλους τους Δημάρχους θα έχει ο Γκιουλέκας

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γκιουλέκας, καθώς ανακοίνωσε συνάντηση με όλους τους Δημάρχους της χώρας σε... δύο δόσεις.

Θέματα των συναντήσεων ο συντονισμός για την σωστή απορρόφηση των κονδυλίων από τα προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων, αλλά και για την ορθή λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης των Δήμων, μιας και μπήκαμε στο τελευταίο τρίμηνο του 2013 και δεν πρέπει

μείνει αναξιοποίητο κάποιο μέρος του ποσού από τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που προϋποθέτει οργάνωση από όλους τους φορείς.

Βέβαια, στις συνατήσεις που θα γίνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή, είναι βέβαιο πώς θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και οι δημοτικές εκλογές της προσεχούς άνοιξης, τις οποίες... καλοβλέπει ο Κώστας Γκιουλέκας, αφού θέλει να διεκδικήσει εκ νέου την έδρα της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή του την προσπάθεια, κάθε πρωτοβουλία και ένδειξη καλής προσπάθειας που μπορεί να λάβει υπ' όψιν του ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ευπρόσδεκτη. Μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε και άλλες τέτοιες πρωτοτυπίες όσο πλησιάζουν οι κάλπες...

Keywords
Τυχαία Θέματα