«Kontra» η τηλεθέαση στον «κόκκινο Πάνο»

Στις δημοσιογραφικές… επάλξεις επέστρεψε εδώ και λίγες μέρες ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, με καθημερινή εκπομπή στο Kontra Channel, όπου μάλιστα φιλοξενεί συχνά-πυκνά βουλευτές από όλα τα κόμματα, ενώ ασχολείται και με κοινωνικά θέματα που απασχολούν την εκλογική του Περιφέρεια.

Προφανώς, αντιλαμβάνεται ότι θα γίνει «σκοτωμός» στη Β΄ Αθηνών και επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία του, όμως τα πρώτα δείγματα από την AGB

δεν τον ενθουσιάζουν, αφού κάνει σχετικά... χαμηλές πτήσεις. Βεβαίως, η ζώνη που έχει επιλέξει να εμφανίζεται (νωρίς το απόγευμα) δεν πολυπροσφέρεται για ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και η σύγκρισή του με τον συνυποψήφιό του στην ίδια Περιφέρεια, Αδωνι Γεωργιάδη, που επίσης εμφανίζεται στο ίδιο κανάλι, προκειμένου να προωθήσει τα βιβλία του, δεν πρέπει να τον πολυενθουσιάζει.

Ο μεν Αδωνις, ακόμα και σε αυτές τις «εμπορικές» εμφανίσεις του (τις οποίες συνδυάζει με πολιτικές τοποθετήσεις), «τρελαίνει» τα μηχανάκια της AGB. O δε Πάνος, ο οποίος είναι και παλιά δημοσιογραφική καραβάνα, κινείται σε επίπεδα αισθητά χαμηλότερα. Ο πρώην υπουργός αισιοδοξεί, καθώς, όπως λέει κι ο λαός μας, κάθε αρχή και δύσκολη. Και θα επιμείνει «ενημερωτικά» μέχρι την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, αφού στη συνέχεια αρχίζουν οι γνωστοί περιορισμοί τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Αδωνι και, φυσικά, για όλους τους υποψηφίους που διατηρούν τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, όπως ο Νίκος Νικολόπουλος, η Λιάνα Κανέλλη κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα άκρα η σύγκρουση Ψυχάρη - Μπόμπολα

Σταθερή άνοδο καταγράφει η εφημερίδα «Στο Καρφί»

Ο ΟΤΕ υλοποιεί τη δέσμευση Σαμαρά για δωρεάν WiFi

Σε ανοδική πορεία τηλεθέασης βρίσκεται ο Alpha

Τα παιδικά που λατρέψαμε!! (VIDEO)

Παλιές ελληνικές διαφημιστικές αφίσες

Πέντε μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 σας στέλνουν Κωνσταντινούπολη!

Ο Γιάννης Αλαφούζος «σαλπάρει» προς ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα