Σε επιχειρηματικό πάρτυ ο Σαμαράς στο Καστελόριζο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στο Καστελόριζο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αντώνης Σαμαράς, όπου μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία παραβρέθηκαν στο πάρτι του ομογενή δισεκατομμυριούχου Αντριου Λιβέρη που έγινε στο νησί. Ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμμα και το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού, ενώ στη συνέχεια έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού, όπου συζήτησε με κατοίκους και επισκέπτες.

Στο επίκεντρο αυτής της κοινωνικής εκδήλωσης ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

που βρίσκεται στο Καστελόριζο από το πρωί του Σαββάτου. Το ενδιαφέρον των ξένων μεγαλοεπιχειρηματιών να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό ήταν έντονο και φυσικά βασικό θέμα συζήτησης αποτελούσε το πλαίσιο για την πραγματοποίηση μεγάλων επενδύσεων στη χώρα μας.

Μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών που βρέθηκαν στη γιορτή του Άντριου Λιβέρη ήταν ο γενικός διευθυντής της Coca Cola – ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΒΜ, οι πλουσιότεροι επιχειρηματίες της Αργεντινής και του Μεξικού, Αμερικανοί πολυεκατομμυριούχοι και πολλοί Ευρωπαίοι. Σημειώνεται ότι ο Άντριου Λιβέρης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΒΜ και ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της Αργεντινής – που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πιο πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου – έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες για μεγάλες επενδύσεις στη χώρα μας.

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά διέπρεψε στις ΗΠΑ. Είναι πρόεδρος της Dow Chemical, μέλος στο ΔΣ της ΙΒΜ, καθώς και πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ενώσεων Χημικών, αντιπρόεδρος του Business Council και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Business Roundtable.

Keywords
Τυχαία Θέματα