H ΟΝΝΕΔ στο ύψος της ιστορίας της!

Για αυτό είναι η μεγαλύτερη πολιτική νεολαία στην χώρα. Γιατί είναι ο πυρσός που περνάει από γενιά σε γενιά. Η ΠΡΩΤΗ συνεδρίαση κομματικού οργάνου μετά την συντριβή της Κυριακής έγινε από την ΟΝΝΕΔ. Στη συνεδρίαση έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, διάρκειας τριών ωρών. Εκεί παρουσιάστηκαν αποτελέσματα και δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία, η ηλικιακή ομάδα 18-34 ήταν η ισχυρότερη μεταξύ εκείνων που στήριξαν τη ΝΔ

την Κυριακή, κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε το 2004 και αποτελούσε σημαντικό στόχο της ΟΝΝΕΔ, καθώς διαχρονικά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κερδίζει τη μάχη των φοιτητικών εκλογών στα Πανεπιστήμια αλλά αδυνατούσε να μεταφράσει την υπεροχή αυτή στις εκλογές των εθνικών εκλογών.

Στη συζήτηση εκφράστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr η ικανοποίηση για τη σημαντική παρουσία των νεολαίων στις 11 ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά σε όλη την Ελλάδα, αλλά και για τη βοήθεια προς τον κομματικό μηχανισμό σε οργανωτικό επίπεδο.

ΑΞΙΖΕΙ: Στην διάρκεια της συνεδρίασης έγινε εκτενής ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ συζήτηση και τα στελέχη της νεολαίας συμφώνησαν πως η ΝΔ είναι η μεγάλη κεντροδεξιά φιλελεύθερη παράταξη, των αξιών και του πολιτικού πολιτισμού.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ έδωσαν μία δύσκολη και σκληρή μάχη και την κέρδισαν. Και αυτό έχει εξήγηση. Τόσο τα στελέχη όσο και ο πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ σε ποιο κόμμα είναι και τι εκπροσωπεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα