H Jordan Carver τάραξε τα νερά με το αποκαλυπτικό της μπούστο (VIDEO)

Η εκρηκτική 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο Jordan Carver τάραξε τα νερά με το αποκαλυπτικός της μπούστο. Έτσι, η πληθωρική μελαχρινή μοντέλα και ηθοποιός, άφησε φωτογράφους και κοινό με το στόμα ανοιχτό, αφού επέλεξε ένα άκρως τολμηρό μπλουζάκι για να εμφανιστεί πάνω στο κόκκινο χαλί σε εκδήλωση χθες, στο Χόλιγουντ.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, εμφανίστηκε με πλούσια τα ελέη του Θεού σε κοινή θέα, συνοδεύοντας τον σκηνοθέτη Steve Wolsh στην ειδική προβολή της ταινίας θρίλερ, «Muck» στο Arena Cinema. Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς αφού συμμετέχει στην εν λόγω ταινία, που έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, με την γερμανο-αμερικανικη κομεντί, «Who Killed Johnny».Δείτε τη στο instagram.com

Τέλος, πολλά ηλεκτρονικά έντυπα γράφουν ότι αυτή είναι μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά σίγουρα δεν συμφωνούμε όλοι.. ιδίως εάν ερωτηθεί το αντρικό κοινό .Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr Απολαύστε την εκπληκτική μοντέλα με το θαυμάσιο μπούστο:

Ίσως θα πρέπει ακόμα να δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Δείτε το Video με το trayler της ταινίας, αλλά και ορισμένα από τα καλύτερά της:

Θα πρέπει ακόμα να δείτε:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα