Eπίσημη έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών που παραχώρησε ο ΟΚΑΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εχθές, Δευτέρα 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών (Κέντρο αποθήκευσης και συντήρησης τροφίμων) που παραχώρησε ο ΟΚΑΑ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος παρουσίασε την αποστολή, τις αξίες και το όραμα του Οργανισμού και ανέλυσε τη σημαντικότητα της Τράπεζας Ειδών που παραχώρησε

ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Ε. (ΟΚΑΑ Α.Ε.) στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Α.Ε., κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανέλυσε την έντονη δράση κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού τα τελευταία 3 χρόνια αλλά και την σημαντική ευαισθητοποίησή του απέναντι στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ κ. Στέφανος Κυρλής καθώς και ο Γραμματέας κ. Αντρέας Δεντάκης επιβεβαίωσαν τη σταθερή παροχή οπωροκηπευτικών ειδών στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που στηρίζει. Παράλληλα για μία ακόμα φορά τόνισαν τη διάθεσή τους να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν το έργο του Οργανισμού.

Πιο αναλυτικά:

Ο Ο.Κ.Α.Α. παραχώρησε δωρεάν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Τράπεζα Ειδών (Κέντρο αποθήκευσης και συντήρησης τροφίμων) 300 τ.μ. για την ασφαλή και υγιεινή συντήρηση των ειδών διατροφής για τα παιδιά, που μεγαλώνουν στα 5 Σπίτια και τις οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης που στηρίζονται από τα 2 Κέντρα Στήριξης που λειτουργεί ο Οργανισμός στην Αθήνα. Το Κέντρο αποθήκευσης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των Οργανισμών και επισημοποιήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας τους και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διατηρεί Σπίτια και ο ΟΚΑΑ εγκαταστάσεις, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Κοινός στόχος είναι η κάλυψη συντήρησης των αγαθών διατροφής που αφορούν στο σύνολο των 14 Σπιτιών καθώς και των 11 Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με προβλήματα Διαβίωσης, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Δήμαρχος Περιστερίου - κ. Ανδρέας Παχατουρίδης
Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου
Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου – κα. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ιλίου – κα. Ανδριάννα Αλεβίζου
Στελέχη και Υπάλληλοι του ΟΚΑΑ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα