Bloomberg: Η Μέρκελ παρείχε μία ενθουσιώδη υποδοχή στον Τσίπρα

Θερμή υποδοχή επιφύλασσε η Άνγκελα Μέρκελ στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Bloomberg, στο οποίο τονίζεται η δήλωση της καγκελαρίου ότι «η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη» και ότι η ίδια «επιθυμεί η οικονομία της να επιτύχει».

«Η Άνγκελα Μέρκελ

παρείχε μία ενθουσιώδη υποδοχή στον Έλληνα πρωθυπουργό, παρά το γεγονός πως αρνήθηκε να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν και από τα 18 κράτη μέλη» τόνισε χαρακτηριστικά το πρακτορείο, σημειώνοντας πως «προσπαθεί να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τον Τσίπρα».

Όπως σημειώνει το Bloomberg, πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δύο ηγετών τις τελευταίες πέντε μέρες, σε μία προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών.

Παράλληλα, παρατίθεται η δήλωση του κ. Τσίπρα ότι θα πρέπει Ελλάδα και Γερμανία να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

«Προσπαθούμε να βρούμε κοινό έδαφος προκειμένου να φθάσουμε σε συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η ελληνική οικονομία και για την διανομή των χρημάτων που έχει ανάγκη», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα