Bild: Το σκίτσο για το 100ετές "τρελό" πρόγραμμα των Ελλήνων


Τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετωπίζει το χρέος της και τους δανειστές της σχολιάζει με έναν καυστικό τρόπο η γερμανική εφημερίδα Bild.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα, ένα σκίτσο με δύο συνταξιούχους, που αν δεν είναι, τότε φρόντισε η εφημερίδα

να μοιάζουν πολύ στους Γιάννη Βαρουφάκη και Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι κάθονται σε ένα καφενείο και περνούν το χρόνο τους γελώντας και «αραχνιάζοντας» πάνω σε δύο καρέκλες. Το δημοσίευμα γράφει για το «τρελό» 100ετές πρόγραμμα των Ελλήνων.

Από το λαιμό των δύο αντρών, είναι κρεμασμένες δύο ταμπέλες. Η μία στα αριστερά γράφει «Ελεύθερος από το χρέος» και άλλη στα δεξιά «Καταβλήθηκε».

«Οι Έλληνες συνεχίζουν την πορεία της σύγκρουσης», σχολιάζει το κείμενο και αναλύει τον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις μεταξύ της Ελλάδας και της ΕΕ, ενώ κάνει αναφορά και στη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, εκεί όπου, όπως γράφει, επανέλαβε τα μηνύματα για τις μεταρρυθμίσεις που θα επιφέρουν ανακούφιση στον ελληνικό λαό.

Keywords
Τυχαία Θέματα