Aλλαγή φρουράς στους λογογράφους της ΝΔ

Τον συντάκτη της ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, την Τρίτη το βράδυ στη Βουλή αναζήτησαν αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές, καθώς τους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετά τεχνικά στοιχεία από το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης, κάτι που, όπως έλεγαν, κούρασε.

«Δεν θύμιζε τις παλιές ομιλίες του, που επιμελείτο ο Χρύσανθος Λαζαρίδης», σχολίαζαν στελέχη της Ν.Δ. στο καφενείο του Κοινοβουλίου. Όπως αποκάλυψε το SECRET,

ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, τη συγκεκριμένη ομιλία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Πτωχός, ύστερα από εντολή του πρώην πρωθυπουργού, προκειμένου να εντάξει σε αυτή βασικά στοιχεία από τα πεπραγμένα της πρωθυπουργίας του, δεδομένου ότι ο ίδιος, ως απερχόμενος γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, έχει την πιο καθαρή εικόνα από όλους.
Η εξέλιξη αυτή, πάντως, ερμηνεύθηκε από αρκετούς ως «προάγγελος» παροπλισμού του κ. Λαζαρίδη. Σας πληροφορούμε, επίσης, ότι ο κ. Πτωχός, όπως και οι κ. Σταμάτης, Παπασταύρου και Λαζαρίδης, επέστρεψε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., στη Συγγρού, έχοντας πλέον δικό του χώρο ως στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος. Ο μόνος από το κλειστό επιτελείο του Μεσσήνιου αρχηγού που δεν έχει επιστρέψει ακόμα στη Συγγρού είναι ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Θεόδωρος Δραβίλλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα