Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM

Σχεδιαστικά είναι ίσως το πιο όμορφο μοντέλο της κατηγορίας των σούπερ μίνι. Οδηγικά όλες οι δοκιμές το συγκαταλέγουν μεταξύ των τριών κορυφαίων μικρών. Ποιοτικά είναι… ε… όχι και τόσο καλό όσο άλλοι premium ανταγωνιστές του… Όμως αυτό ακριβώς είναι το σημαντικότερο στοιχείο που άλλαξαν οι Ιταλοί στην ανανεωμένη MiTo! Και πιο συγκεκριμένα, τις ταπετσαρίες και το μαλακό πλαστικό στο επάνω μέρος του ταμπλό. Γενικά υπάρχει βελτιωμένη αίσθηση ποιότητας στην καμπίνα επιβατών και σ’ αυτό συμβάλει και η αναβάθμιση στο σύστημα πολυμέσων.

Το νέο σύστημα ονομάζεται Uconnect κι έχει σαν βάση του

μια έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών στη μέση της κεντρικής κονσόλας. Το Uconnect εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας κι εκτός από ραδιόφωνο και CD player έχει επίσης: υπολογιστή ταξιδιού, πλοήγηση (όταν συνδυάζεται με το GPS της Tom-Tom), δυνατότητα εισαγωγής φωνητικών εντολών, δυνατότητα φωνητικής ανάγνωσης μηνυμάτων SMS (!), Bluetooth, θύρες USB και Aux και ενδείξεις σχετικά με το αυτοκίνητο. Κι όλα αυτά γίνονται πλέον από ένα εύκολο κι απλό περιβάλλον πλοήγησης με διαισθητικό τρόπο λειτουργίας. Είναι η πρώτη φορά που η MiTo αποκτά ένα σύστημα πολυμέσων αντάξιο του high-tech χαρακτήρα της.

Άλλες σημαντικές αλλαγές δεν υπάρχουν στο αυτοκίνητο που οδηγήσαμε. Εκτός αν έχετε μόνιμα μια τεράστια αφίσα της MiTo επάνω από το κρεβάτι σας, δύσκολα θα παρατηρήσετε ότι η γρίλια έχει πλέον χρωμιομένο πλαίσιο και τα φωτιστικά σώματα είναι λίγο πιο σκουρόχρωμα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο caroto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα