5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση κρητικών χορών "Η μουσική είναι μία"

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 προσφέρουν στους ακροατές τους στην ραδιοφωνική εκπομπή "Πρωϊνή πτήση" (Σάββατο και Κυριακή 6.00 - 8.00 πμ) με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο, 5 διπλές προσκλήσεις για την μοναδική παράσταση κρητικών χορών των Γιάννη & Γιώργου Μεγαλακάκη στο Holy Wood Stage τις Τετάρτες 11, 18, 25 Φεβρουαρίου & 4 Μαρτίου 2015.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Για να μπείτε στην κλήρωση στείλτε μήνυμα μέχρι

την Κυριακή 15/02 στις 7.45 πμ από κινητό τηλέφ. στο 19 000 γράφοντας: ΠΑ (κενό) ΧΟΡΟΣ + ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι δεξιοτέχνες χορευτές Γιάννης & Γιώργος Μεγαλακάκης με μία ομάδα επίλεκτων χορευτών και των μουσικών Γιώργου Κοντογιάννη (λύρα) και Δημήτρη Βαρελόπουλου (λαούτο) παρουσιάζουν μία σειρά πρωτότυπων παραστάσεων κρητικών χορών που κάθε φορά ενώνονται, δημιουργούν και συμπράττουν με δημοφιλείς μουσικούς. Με αυτόν τον τρόπο μας υπενθυμίζουν ότι η μουσική είναι μία «παγκόσμια γλώσσα της ανθρωπότητας» όπως την είχε αποκαλέσει μία μεγάλη μορφή της αμερικανικής λογοτεχνίας ο Henry Wadsworth Longfellow.

Τα αδέρφια Μεγαλακάκη, που υπηρετούν την κρητική χορευτική παράδοση με συνέπεια και ψυχή τα τελευταία 17 χρόνια, καλούν επί σκηνής: τον σπουδαίο νέο λυράρη του Πόντου Ηλία Υφαντίδη , την ταλαντούχα τραγουδίστρια και δεξιοτέχνη στο σαντούρι Αρετή Κετιμέ, τον βιρτουόζο κιθαρίστα του flamenco Χρίστο Τζιφάκη, τον δεξιοτέχνη βιολάτορα Θεολόγο Μιχελή, την εκπληκτική ερμηνεύτρια Μαρία Αναματερού.

Εκτός από την παρουσίαση γνωστών αλλά και λιγότερο γνωστών από την Κίσσαμο μέχρι την Ιεράπετρα, πρόκειται για μία παράσταση η οποία στηρίζεται πολύ στο καλλιτεχνικό διάλογο και σύμπραξη των χορευτών και των μουσικών επί σκηνής. Για τέσσερις βραδιές μας υπόσχονται γλέντια με έντονες χορευτικές και μουσικές στιγμές γεμάτες πάθος και δυναμισμό. Ένας μουσικός παράπλους με κρητικούς χορούς, χορευτικούς αυτοσχεδιασμούς και μουσικές από την Κρήτη, το Αιγαίο, τον Πόντο, την Μικρά Ασία και την Ισπανία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ :

11/2 Αρετή Κετιμέ
18/2 Χρίστος Τζιφάκης
25/2 Μαρία Αναματερού - Θεολόγος Μιχελής
4/3 Ηλίας Υφαντίδης

Πληροφορίες:

Εμφανίσεις: 11, 18, 25 Φεβρουαρίου & 4 Μαρτίου 2015

Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση : 10 euro / Είσοδος 12 euro με μπύρα/κρασί

Προπώληση: 210 9700 418-6942 657 651

Holy Wood Stage: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289 - Άγιος Δημήτριος Αττικής

Keywords
Τυχαία Θέματα