25χρονη κοιμάται και ξυπνάει φορώντας κορσέ για να μοιάσει στην... Τζέσικα Ράμπιτ

Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται να είχαν σώμα με σχήμα κλεψύδρας, όμως η Πένι Μπράουν έχει πάθει εμμονή με το θέμα αυτό, και έχει βάλει στόχο να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μοιάσει στην Τζέσικα Ράμπιτ.

Τα τελευταία δύο χρόνια λοιπόν, η 25χρονη Αυστραλή υπεβλήθη δύο φορές σε αυξητική στήθους για να φτάσει στο μέγεθος… Ο και φορά ανελλιπώς κορσέ με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί η μέση της από 96 πόντους στους 58!

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι αρκετοί την έχουν επικρίνει γι’ αυτό που κάνει, δηλώνει περιχαρής ότι δεν πρόκειται

να σταματήσει.

Ήδη όπως αποκάλυψε έχει προγραμματίσει την τρίτη της επέμβαση αυξητικής στήθους και ελπίζει να διπλασιάσει το μέγεθος του ήδη πληθωρικού της μπούστου.

«Πάντα είχα μικρή μέση, μεγάλους γοφούς και μεγάλο στήθος, όμως είμαι άνθρωπος των άκρων. Ήθελα να κάνω πιο έντονο αυτό το χαρακτηριστικό του σώματός μου και να αποκτήσω σώμα κλεψύδρα», λέει.

Το γεγονός όμως ότι η Πένι φοράει τον κορσέ 23 ώρες το 24ωρο έχει και τα… κακά του. Δεν μπορεί να φάει ένα κανονικό γεύμα, ενώ αποδεικνύεται επικίνδυνη αποστολή να επιχειρήσει να σκύψει, να καθίσει σε μια καρέκλα ή να ξαπλώσει.

Μάλιστα οι γιατροί προειδοποιούν ότι υπάρχει κίνδυνος από την υπερβολική χρήση του κορσέ να αλλάξουν θέση ζωτικά όργανα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί την Πένι.

Όπως λέει το νέο σχήμα του σώματός της, της έχει δώσει απίστευτη αυτοπεποίθηση, μιας και στο παρελθόν δεν της άρεσε καθόλου η εικόνα της.

«Είχα πάντα θέμα με την εικόνα του σώματός μου και καθόλου αυτοπεποίθηση. Όταν όμως φοράω τον κορσέ νιώθω ότι φοράω πανοπλία ή ότι είμαι τυλιγμένη με μια κουβερτούλα που μου παρέχει ασφάλεια», λέει.

Μάλιστα και ο σύζυγός της λατρεύει τις καμπύλες της και δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στο σώμα της.

«Η Πένι μοιάζει καταπληκτικά με την Τζέσικα Ράμπιτ. Το σχήμα του σώματός της είναι συναρπαστικό. Δεν μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς τα συνηθισμένα», λέει.

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για την 25χρονη κοπέλα ώστε να συνεχίσει ακάθεκτη να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Κι αν αρκετοί είναι εκείνοι που της επιτίθενται μέσω Facebook γι’ αυτό που κάνει στον εαυτό της, εκείνη απλά δεν τους δίνει σημασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα