Ζώδια: Οι ετήσιες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη – Όσα έχουμε να περιμένουμε από το 2020

07:16 11/1/2020 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Το 2020 είναι έτος-σταθμός με ευκαιρίες που θα έχετε για να αποδείξετε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας αλλά και να αξιοποιήσετε τόσο τον δυναμισμό όσο και την αντίληψή σας, μέσα από τις συμπτώσεις ή τις ευθύνες που θα σας δοθούν. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ήρεμη ή εύκολη χρονιά. Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι εγκαινιάζει μια καινούρια περίοδο, η οποία θα ξετυλιχτεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση να πειθαρχήσετε στις παρορμήσεις και στην ανυπομονησία σας. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και ξεπεράστε συνήθειες και συναναστροφές του παρελθόντος.

Οι σύνοδοι του Δία με τον Κρόνο, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας ωριμάσουν ακόμα περισσότερο και θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική ζωή. Αναμφίβολα η πολυαστρία στον Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο του 2020, θα σας οδηγήσει να αλλάξετε πλεύση και εσείς θα βρείτε το σθένος να γίνετε πιο αγωνιστές και πιο ηρωικοί στη μάχη, τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν, κυρίως το φθινόπωρο του 2020.

2 από 12Ταύρος: Μπορεί να μη θέλετε να το πιστέψετε, αλλά το 2020 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής σας. Είναι γεγονός πως από την άνοιξη θα καταλάβετε πως οι δυσκολίες του παρελθόντος περιορίστηκαν αισθητά. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο και ισχύ μέχρι το τέλος της χρονιάς, ανοίγει τους ορίζοντες των βλέψεών σας και σας βοηθά να βάλετε σημαντικούς στόχους. Αρχίζει για εσάς μια καινούρια περίοδος ζωής με πολλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως θα απαιτήσουν αποφασιστικότητα και θάρρος για να επωφεληθείτε. Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας θα φέρει συχνά αλλαγές και αιφνιδιασμούς. Πολλές φορές θα νιώσετε ότι ξυπνάτε αλλαγμένοι. Θα βρείτε όμως λύσεις στις υπαρξιακές σας ανησυχίες και θα ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες που διαθέτετε και τις οποίες θα βάλετε σε εφαρμογή. Το 2020 θα είναι πολύ πιο δυνατή η ανάγκη της προσωπικής έκφρασης. Τη χρονιά αυτή, που δεν θα είναι εύκολη για πολύ κόσμο, εσάς η ζωή και η μοίρα θα σας δικαιώσουν σε κάτι δημιουργικό το οποίο θα σας εκφράζει. Το φθινόπωρο του 2020 θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σας. Είναι τότε που θα αποδειχτεί η ορθότητα ή μη επιλογών και αποφάσεων.

3 από 12Δίδυμοι: Είναι γεγονός πως το 2020 θα σας δώσει ευκαιρίες, τόσο οικονομικού όσο και δημιουργικού χαρακτήρα, αλλά θα απαιτήσει από εσάς εκκαθαρίσεις και αλλαγές στην τακτική, τη διαχείριση και τη συμπεριφορά. Για τα πρώτα θα συμβάλλει πολύ η επιρροή της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, ενώ για τα δεύτερα θα παίξουν ρόλο οι εκλείψεις του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή είναι κομβική και απαιτεί από εσάς αντίληψη, ψυχραιμία, οργάνωση και θάρρος. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν και οι σχέσεις σας με τους άλλους, αισθηματικές αλλά και κοινωνικές. Σ’ αυτό θα συμβάλει η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Στις επιλογές ή στις αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είστε συνειδητοί, να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημά σας και, αν χρειαστεί, να θυμηθείτε τα λάθη του παρελθόντος, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε. Επαγγελματικά θα αρχίσουν να κινούνται είτε καλύτερα είτε πιο προοδευτικά αυτά που σας αφορούν. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τα οικονομικά. Όσοι επιζήσετε από απώλειες, ζημιές και δυσκολίες κάνετε υπομονή μέχρι την άνοιξη, η οποία θα σας αποδείξει ότι οι αγώνες φέρνουν πάντα καρπούς

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Τα τελευταία χρόνια περάσατε αρκετές δυσκολίες και τα γεγονότα διατάραξαν πολλές φορές τόσο τον οικογενειακό όσο και τον αισθηματικό τομέα. Με την πάροδο των χρόνων, από το 2015 έως σήμερα αλλάξατε αισθητά, και μάλιστα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους γύρω σας, τους συμβίους αλλά και τους συνεργάτες σας. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω όρισαν καινούριους στόχους στη ζωή σας, ενώ η πολυαστρία στο ίδιο ζώδιο τον Μάρτιο της χρονιάς αυτής απαιτεί ωριμότητα για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας, συνέπεια στις αποφάσεις που θα πάρετε και συνειδητοποίηση και προσαρμοστικότητα μαζί στο κλίμα που θα κυριαρχήσει γύρω σας. Η ευαισθησία του χαρακτήρα σας σας οδηγεί να κάνετε λάθη κρίσης και να μένετε κατά περιόδους λίγο πίσω και ταλαιπωρημένοι. Το 2020 όμως θα είναι σταθμός, τόσο για τον τομέα των σχέσεων με τους άλλους όσο και για το μέλλον της καριέρας σας. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας δεν θα λείψουν . Θα πρέπει όμως να είστε πειθαρχημένοι, συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας, ευέλικτοι την ώρα των διαφωνιών και υπεύθυνοι στην ανάληψη των καινούριων ευθυνών.

5 από 12Λέων: Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά αν όχι δύσκολη, τότε πολύ κουραστική για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά αρκετά εξυπηρετική για τον οικονομικό. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω τον Μάρτιο του 2020 εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλάζει τις συνθήκες της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε την πρόκληση να ακολουθήσετε έναν εντελώς καινούριο δρόμο. Γενικότερα, η κομβική αυτή χρονιά θα αλλάξει πολλά στις συνήθειες, τις ανάγκες και τις επιλογές σας. Οι πρώτοι μήνες είναι αρκετά χαοτικοί και ασταθείς. Μετά τον Μάρτιο διαφαίνεται καλύτερα η πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα επηρεάσει και τις προσωπικές σας σχέσεις, αποκαλύπτοντας πτυχές στην ψυχολογία των ανθρώπων που σας αφορούν και τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει. Σε γενικές γραμμές ο επαγγελματικός τομέας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς. Γίνεται ο ρυθμιστής των υπόλοιπων βασικών τομέων της ζωής σας και εκείνος για τον οποίο θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες και αναθεωρήσεις.

6 από 12Παρθένος: Το 2020 και η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερου σας κατατάσσει στους πιο ευνοούμενους αυτής της χρονικής περιόδου. Η έμφαση δίνεται σε ό,τι δημιουργείτε ή έχετε δημιουργήσει μέχρι σήμερα και στην εξέλιξή του. Επίσης στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και το πόσο μπορούν να επιβιώσουν αυτή την εποχή και σε κάθε μορφή επένδυσης αγάπης. Η διαδικασία δεν θα είναι ούτε εύκολη, ούτε απλή. Τόσο η πολυαστρία στον Αιγόκερω όσο και ο Ουρανός στον Ταύρο θα περιορίσουν την αρνητική ή παραπλανητική επιρροή του Ποσειδώνα, που ελλοχεύει πάντα στον τομέα των σχέσεων εδώ και πολλά χρόνια. Ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να εκφράσετε τις δυνατότητές σας σε ευρύτερο περιβάλλον. Ο Κρόνος μαζί με τον Δία στον Αιγόκερω θα σας δώσουν την απαραίτητη δύναμη και θα βοηθήσουν τις επαφές ή τις σχέσεις σας με ισχυρούς παράγοντες και ανωτέρους τόσο του επαγγελματικού όσο και του κοινωνικού σας καθεστώτος. Το ζητούμενο είναι να τονιστεί η αυτοπεποίθησή σας, να αξιοποιηθεί ο χρόνος και από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020, υιοθετώντας καινούρια τακτική στις δραστηριότητές σας, να εισπράξετε περισσότερο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Το 2020 θα είναι σημαντική και καθοριστική χρονιά για τους περισσότερους από εσάς. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω με επίκεντρο τον Μάρτιο επηρεάζει, μετασχηματίζει ή και ανασυγκροτεί τον άξονα προσωπική και επαγγελματική ζωή. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι ήρεμη, αλλά επεισοδιακή. Τα γεγονότα θα είναι πολλά και αρκετά μη ελεγχόμενα στην εξέλιξή τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση που θα υιοθετήσετε στην αντιμετώπισή τους. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήρθε η στιγμή των μεγάλων αναθεωρήσεων και αλλαγών. Κάτω από το βάρος αυτής της πολυαστρίας, μέχρι το τέλος της χρονιάς μια περίοδος της ζωής σας τελειώνει, για να αρχίσει μια καινούρια. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο ύφος, στις συνήθειες και στο κλίμα που θα καθιερωθεί σταδιακά. Ο σκοπός σας λοιπόν που θα καθιερωθεί από τις αρχές αυτής της χρονιάς είναι να κάνετε καινούρια σχέδια, να έχετε ενθουσιασμό και περισσότερη αυτοπεποίθηση σε καθημερινή βάση. Αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία σας είναι οι σωστές επιλογές που θα κάνετε και πώς θα αναδιοργανώσετε τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά σας.

8 από 12Σκορπιός: Σκορπιός: Το 2020 η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω ανοίγει για εσάς καινούριους ορίζοντες αλλά και καινούρια μέτωπα. Σας βοηθά να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, να αξιοποιήσετε προτάσεις που θα σας γίνουν, να επανεκτιμήσετε σχέσεις του παρελθόντος, ενώ όσοι είστε μόνοι να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα δώσει νόημα ή καινούριο σκοπό στη ζωή σας. Δεν θα είναι ήρεμη, ούτε εύκολη χρονιά. Για εσάς όμως γίνεται ή εξελίσσεται περισσότερο παραγωγική. Η αίσθηση που θα σας δοθεί είναι ότι θα νιώσετε εσωτερικά αλλαγμένοι και το στοιχείο που πρέπει να αξιοποιήσετε στη διάρκειά της είναι όλο το εύρος των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων. Στα αισθηματικά σας πνέει άνεμος ανανέωσης. Η πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζεται και η επιρροή της πολυαστρίας στον Αιγόκερω μαζί του βελτιώνεται. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα έχουν χαρακτήρα αποκατάστασης για τις ταλαιπωρίες που έχετε περάσει μέχρι σήμερα. Η περίοδος των εμπειριών και της διαμαρτυρίας τελειώνει, ενώ από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο και από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριο θα μεσολαβήσουν σημαντικά ανανεωτικά διαστήματα.

9 από 12Τοξότης: Τοξότης: Το 2020 θα είναι μια καθοριστική χρονιά στην εξέλιξη της πορείας σας και στην αναδιαμόρφωση των σχέσεών σας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω επηρεάζει κάθετα και καθοριστικά ό,τι αφορά το συναισθηματικό και οικονομικό σας μέλλον. Στο μεταξύ, ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο αλλάζοντας τις συνθήκες της εργασίας και βοηθώντας σας και εσάς, ειδικά τους νεότερους, να εξελιχτείτε περισσότερο στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Οι εκλείψεις όμως του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου θα διαταράξουν έντονα τις σχέσεις σας, θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα σας υποχρεώσουν να ακολουθήσετε καινούρια πορεία τα επόμενα χρόνια. Τα οικονομικά θα παίξουν σημαντικό και άμεσο ρόλο από τις αρχές της χρονιάς. Πέρα από την παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η συνάντηση του Δία και του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο σας βοηθά και σας υποχρεώνει μαζί να κλείσετε σταδιακά κύκλους εκκρεμοτήτων, χρεωστικών και άλλων. Παράλληλα σας βοηθά, ή σας δίνει την ευκαιρία, από την άνοιξη και μετά να δημιουργήσετε καλύτερες οικονομικές προοπτικές για τον εαυτό σας και το οικονομικό σας μέλλον.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Θεωρείστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς αυτής. Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τέσσερα ουράνια σώματα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου σχηματίζουν μια στενή προσέγγιση μεταξύ τους, αλλάζοντας την πλεύση του κόσμου αλλά και της δικής σας ζωής. Δεν έλειψαν τα άγχη, οι έγνοιες και οι δυσκολίες τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και εσείς δεν φανήκατε ιδιαίτερα εύστοχοι στον τρόπο που αντιμετωπίσατε τα αρκετά δύσκολα προβλήματά σας. Οι εκλείψεις σάς επηρέασαν και σας στοίχισαν. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώσετε απογοήτευση, κούραση και να διαπιστώσετε ότι τα νεύρα σας έχουν σπάσει! Βέβαια η τετράδα των συγκεκριμένων πλανητών, και ειδικά η παρουσία του Άρη, θα αποτελέσει κάτι το εκρηκτικό, μετασχηματιστικό, ενδεχομένως και δραματικό. Το 2020 ξεκινά με δύο εκλείψεις που επιβαρύνουν προσωπικές υποθέσεις και σχέσεις και αμέσως μετά μπαίνει στο ζώδιό σας ο Άρης για να πυροδοτήσει όλα αυτά που θα προκύψουν. Η καλή όψη του Ουρανού από τον Ταύρο θα κρατήσει απαραίτητες ισορροπίες επιβίωσης και η μεσολάβηση του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα σας στερήσει κάποιες αναγκαίες καλές στιγμές και απαραίτητους εφοδιασμούς. Γενικότερα, όμως, το 2020 γυρίζετε δυναμικά τον τροχό της τύχης του κόσμου ολόκληρου, υφαίνοντας εκ νέου το δικό σας πεπρωμένο.

11 από 12Υδροχόος: Το 2020 η πολυαστρία των τεσσάρων ουράνιων σωμάτων συμβαίνει πίσω από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από πρόσκαιρες ταλαιπωρίες και ενοχλητικά παρασκήνια, οι σύνοδοι των πλανητών αυτών μεταξύ τους θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας εμφυσήσουν τη δύναμη και την έμπνευση να φτάσετε στους μεγάλους σας προορισμούς. Μέχρι να το νιώσετε αυτό θα έχει φτάσει ο Απρίλιος, λίγο μετά ο Αύγουστος και λίγο αργότερα ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς αυτής θα είναι η ταχύτητα του χρόνου και η ένταση των φανερών ή μη καταστάσεων. Η πρόνοια και η εκλογίκευση πρέπει να γίνουν καθημερινοί σας σύμβουλοι, ενώ επιβάλλεται να μην κάνετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής τίποτα ριψοκίνδυνο ή παράτολμο. Η πολυαστρία του 2020 στον δωδέκατο τομέα του ωροσκοπίου σας σημαίνει το τέλος μιας εποχής και τον ερχομό μιας καινούριας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, στον Ταύρο θα συνεχίσει να επιμένει να βάλετε νέα θεμέλια στη ζωή σας, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική.

12 από 12Ιχθύες: Το 2020, κάτω από τη δύναμη και την επίδραση της μεγάλης πολυαστρίας στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει αρκετά να βάλετε νέα σχέδια σε εφαρμογή, αλλά και θα σας υποχρεώσει να διασαφηνίσετε στόχους, προθέσεις και συνεργασίες με τρίτους. Ο Ποσειδώνας, που είναι κυρίαρχος πλανήτης σας, σχηματίζει καλύτερες όψεις στη διάρκεια αυτού του κύκλου, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι συνέχεια ρόδινα. Συγκριτικά με άλλες ζωδιακές ομάδες, είστε λιγότερο εκτεθειμένοι σε ταλαιπωρίες και δράματα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν επιτρέπεται να κάνετε λάθη ή να ακολουθήσετε ακατάλληλες διαδρομές. Σημαντική θα είναι η χρονιά για τα επαγγελματικά αλλά και τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Ωστόσο θα υπάρχουν απογοητεύσεις και δυσκολίες των Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, εξαιτίας των εκλείψεων σε αυτούς τους τομείς. Είναι τότε που πρέπει να προσέξετε περισσότερο. Όμως οτιδήποτε ξεκινήσετε έχει ενδιαφέρουσα πορεία και οτιδήποτε συμφωνήσετε με τρίτους θα φέρει αποτελέσματα. Κυρίως ο Κρόνος και ο Δίας στον Αιγόκερω ανοίγουν έναν καινούριο κύκλο για την πραγματοποίηση επαγγελματικών προσδοκιών κι αυτό που απαιτούν από εσάς είναι συνέπεια και εργατικότητα. Αναμφίβολα, το γενικότερο κλίμα και τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάζουν τόσο την πορεία της δουλειάς σας όσο και την ψυχολογική σας κατάσταση.

Keywords
ζωδια σημερα, ισχύ, επιρροή, ιουνίου, νέα, επηρεάζει, αρης, σημαίνει, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, καθαρα δευτερα, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, θαρρος, καθημερινη, οριζοντες, οψη, περιοδος, σθενος, τοξοτης, ψυχολογια, ωρα, αγωνες, αυγουστος, ανοιξη, απριλιος, αυτοπεποιθηση, βρειτε, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γνωριμια, δευτερα, δυναμη, δοθει, δωσει, ευκαιρια, εκρηκτικο, εμπνευση, ενδιαφεροντα, εξελιξη, επιρροή, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, ετος, ζενιθ, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, υπομονη, ηρθε η στιγμη, υφος, κλιμα, κρονος, λαθη, λογια, μηκος, μηνες, μοιρα, μορφη, νευρα, νοεμβριος, νοημα, παντα, ουρανος, ωριμοτητα, πεπρωμενο, περιβαλλον, πλουτωνας, ποσειδωνας, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρολο, συνεχεια, σκορπιος, σχεδια, τις δυσκολες στιγμες, ισχύ, φθινοπωρο, χρονος, ψυχραιμια, εφαρμογη, εμφαση, γινετε, ιδιαιτερα, ιουνίου, ομαδες, οψεις, ουρανια, σημαίνει, σωματα, ξυπνατε
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα