Υπόθεση Τζένιφερ Ντούλου: Βρέθηκε DNA της αγνοούμενης μητέρας

14:59 12/6/2019 - Πηγή: People

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες για την αναζήτηση της Τζένιφερ Ντούλου που αγνοείται από τις 24 Μαΐου. Αίμα της μητέρας των πέντε παιδιών, από το Connecticut, βρέθηκε μαζί με του DNA του εν διαστάσει συζύγου της, Φώτη Ντούλου, στο σπίτι στο οποίο είχε μετακομίσει και ζούσε μετά τον χωρισμό τους, αποκάλυψε ο Εισαγγελέας στη διάρκεια δικαστικής ακρόασης την Τρίτη 11/06.

Όπως ανέφερε ο δημόσιος κατήγορος,

Richard Colangelo Jr, το αίμα της Τζένιφερ Ντούλου βρέθηκε αναμεμειγμένο με το DNA του Φώτη Ντούλου στο νεροχύτη της κουζίνας του σπιτιού της στη New Canaan. Ο Φώτης Ντούλος δεν έζησε ποτέ σ’ αυτό το σπίτι. Ο Ντούλος, η σύντροφός του Τροκόνις και η κόρη της ζούσαν μαζί στο σπίτι του έλληνα επιχειρηματία – αυτό που πριν ζούσε με την οικογένειά του-  στο προάστιο του Hartford στο Farmington, σε απόσταση 97 χλμ μακριά από εκείνο της ενδιαστάσει συζύγου του.

Ο Richard Colangelo Jr συμπεριέλαβε αυτό το αποδεικτικό στοιχείο για να αντικρούσει το αίτημα του Φώτη Ντούλου για μείωση της αποζημείωσης για την αποφυλάκισή του ($500,000). Δικαστής του Stamford απέρριψε το αίτημα και ο Φώτης Ντούλος δήλωσε αθώος για την κατηγορία απόκρυψης στοιχείων στην υπόθεση εξαφάνισης της πρώην συζύγου του.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας πλήρωσε την εγγύηση για την αποφυλάκισή του την Τρίτη το απόγευμα και αφέθηκε ελεύθερος, αφού οι Αρχές του πήραν το διαβατήριο και του πέρασαν συσκευή παρακολούθησης.

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου αφού άφησε τα παιδιά της σχολείο στην περιοχή της New Canaan. Η ίδια και ο πρώην σύζυγός της τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την έκδοση του διαζυγίου τους και την κηδεμονία των παιδιών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα