Βανέσα Λέιν Μπράιαντ: Συντετριμμένη η σύζυγος του Κομπι Μπράιαντ – Τι αποκαλύπτουν στενοί φίλοι του ζευγαριού

13:09 29/1/2020 - Πηγή: People

Στιγμές αρχαίας τραγωδίας μαρτυρούν ότι ζει η Βανέσα Λέιν Μπράιαντ φίλοι από τον στενό κύκλο του ζευγαριού. Η είδηση του τραγικού θανάτου 9 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων η 13χρονη κόρη της, Τζιάνα και ο σύζυγός της Κόμπι έχει διαλύσει ψυχολογικά και συναισθηματικά τη σύζυγο και μητέρα και δεν μπορεί καν να ολοκληρώσει μία πρόταση, χωρίς να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν στο αμερικανικό People φίλοι και συγγενείς που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της γυναίκας, η σύζυγος του Κόμπι

Μπράιαντ δεν είναι σε θέση να κάνει καμία δήλώση, να βγει από το σπίτι, καλά καλά να σταθεί στα πόδια της μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της.

View this post on Instagram

My babies

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on Sep 4, 2019 at 11:11am PDT

«Δεν μπορεί καν να ολοκληρώσει μία πρόταση, χωρίς να ξεσπάσει σε κλάματα. Όμως, προσπαθεί πολύ σκληρά να παραμείνει συγκροτημένη για τα άλλα κορίτσια. Τώρα πρέπει να είναι δυνατή για τις κόρες της», εξηγεί μία πηγή στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού.

(Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε εκτός από τη 13χρονη Τζιάνα, άλλες τρεις κόρες: τη 17χρονη Νατάλια, την 3 ετών Μπιάνκα και τη μόλις επτά μηνών Κάπρι).

«Ποτέ, όμως, δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Παρά τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, η Βανέσα και ο Κόμπι ήταν αδελφές ψυχές. Τον θεωρούσε σύντροφο ζωής», καταλήγει η ίδια πηγή.

Όπως εξηγεί άλλη πηγή, η Βανέσα «είναι περικυκλωμένη από ανθρώπους που την αγαπούν και αγαπούσαν τον σύζυγό της. Έχει έναν δυνατό κύκλο υποστήριξης και προσπαθεί να βρει καταφύγιο στην πίστη της. Δεν είναι μόνη. Αλλά θρηνεί και θα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση απερίγραπτου πένθους για πολύ καιρό ακόμη», συμπληρώνει.

Μοιάζει ανεξήγητο, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν με τη στάση της Βανέσα Μπράιαντ, απορώντας για το ότι δεν προχώρησε σε καμία απολύτως δήλωση μετά τον τραγικό θάνατο των αγαπημένων της και άλλων 9 ανθρώπων, αλλά δεν θα έπρεπε.

View this post on Instagram

Mamba and Queen #vacai

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on Aug 8, 2019 at 11:10am PDT

Δεν ήταν άγνωστο ότι το ζευγάρι είχε κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει προβλήματα στη σχέση του και φυσικά υπήρχε και το σκοτεινό σύννεφο της κατηγορίας για βιασμό εναντίον του παίκτη του ΝΒΑ από το μακρινό 2003, όμως, κανείς δεν θα έπρεπε να εκπλήσσεται από τη στάση της Βανέσα Μπράιαντ.

Η σύζυγος του θρυλικού μπασκετμπολίστα βρίσκεται σε κατάσταση απερίγραπτου σοκ και σίγουρα δεν είναι ώρα ούτε για δημόσιες σχέσεις ούτε για δηλώσεις…

Με στοιχεία από το People.com

Keywords
Τυχαία Θέματα