Τζούλια Μπάρκα: Ραγίζουν καρδιές η μητέρα και η αδερφή της ηθοποιού με τις αποκαλύψεις

15:28 29/5/2019 - Πηγή: People

Η Τζουλία Μπάρκα έφυγε από τη ζωή τη Τρίτη (28/5) νικημένη από το καρκίνο βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς και φίλους της.

Η κηδεία της ηθοποιού έγινε το πρωί της Τετάρτης (29/5) στη Θεσσαλονίκη με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο να δίνει το παρόν.

Τόσο η μητέρα της, Ευτυχία Μπάρκα όσο και η αδελφή μίλησαν στην εκπομπή της Τατιανάς Στεφανίδου «Μαζί Σου» και συγκλονίζουν με τις αποκαλύψεις σχετικά με τη κατάσταση της υγείας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Ήμουν μπροστά όταν έφυγε από τη ζωή, τα έζησα, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, λέω πάει το παιδί μου το έχασα. Νόμιζα λιποθύμησε, αλλά ήρθε η γιατρός και μου πως απεβίωσε. Τον τελευταίο καιρό μου έκανε παράπονα που τη τάιζα, μου έλεγε να μη τη πιέζω. Πονούσε πάρα πολύ, υπέφερε αυτό το παιδί. Ήταν άτυχη πολύ.» εξομολογήθηκε η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια.

Η Αδέλφη της Γεωργία ευχαρίστησε δημόσια τη Τατιάνα Στεφανίδου καθώς ήταν εκείνη που λίγους μήνες πριν είχε βοηθήσει στο να νοσηλευτεί η Τζούλια στο Θεαγένειο Νοσοκομείο στη θεσσαλονίκη.

«Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ γιατί εσύ ήσουν το έναυσμα και μπήκαμε στο νοσοκομείο. Μας βοήθησες πάρα πολύ, σε αγαπάμε πάρα πολυ. Δεν τα κατάφερε Τατιάνα μου. Τέσσερις μήνες πολύ δύσκολοι, με πολύ πόνο, κάθε μέρα και την άφηνε κάποιο ζωτικό της όργανο. Αλλά είχε πείσμα, ήταν λεόνταρι, πάντα με το χαμόγελο, ήθελε να ζήσει, αγαπούσε τη ζωή. Δεν ήταν αχάρτιση, ένα μπάνιο στη θάλασσα και ένας καφές της αρκούσαν.» είπε συγκινημένη.


Keywords
Τυχαία Θέματα