Τραγωδία στην Πεύκη: «Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό;» – Η σπαρακτική μαρτυρία του συζύγου και πατέρα της 5χρονης

16:38 2/1/2020 - Πηγή: People

Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε η 32χρονη που νωρίτερα το μεσημέρι έβαλε τέλος στη ζωή της, αφού προηγουμένως έριξε στο κενό την 5χρονη κόρη της από την τριώροφη κατοικία στην οποία διέμεναν στην Πεύκη.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στην οδό Κολοκοτρώνη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 32χρονη μητέρα ήταν διαζευγμένη. Τραγική φιγούρα στην υπόθεση, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού και σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος φτάνοντας κάτω από το σπίτι, αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του.

Έκτακτο: Τραγωδία στην Πεύκη

– Μητέρα έριξε την 5χρονη κόρη της από ταράτσα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από μαρτυρίες των γειτόνων, σε κατάσταση σοκ ο άντρας άρχισε να φωνάζει «γιατί; Γιατί μου το έκανες αυτό;», κάτι που ωστόσο διέψευσε ο πεθερός της, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», είπε στους δημοσιογράφους ο ίδιος και συνέχισε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Πεύκη, Γιατί, 5χρονης,tragodia, pefki, giati, 5chronis