Τραγικός θάνατος για wedding planner: Έκαψε τον λαιμό του τρώγοντας ψαροκροκέτα

10:56 11/10/2019 - Πηγή: People

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας διοργανωτής γάμων στη Μεγάλη Βρετανία, όταν στη διάρκεια δοκιμής πιάτου έκαψε τον λαιμό του τρώγοντας ψαροκροκέτα!

Ο Darren Hickey, 51, έφευγε από τον χώρο δεξιώσεων που διοικούσε στο Τσόρλεϊ του Λάνκασιρ, όταν τον σταμάτησε ένας από τους σεφ του για να του ζητήσει να δοκιμάσει το πιάτο.

Το φαγητό του έκαψε το πίσω μέρος του λαιμού του με αποτέλεσμα μετά από κάποιες ώρες να πρηστεί ο λάρυγγάς του και να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής,

μετά τον θάνατό του, το φαινόμενο αυτό είναι σπάνιο και συνήθως απαντάται σε περιπτώσεις ανθρώπων που εμπλέκονται σε φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε σπίτια και έχουν εισπνεύσει καπνούς. «Οι ασθενείς αρχικά δείχνουν καλά, μπορούν να μιλήσουν, ωστόσο μετά αρχίζει το πρήξιμο», δήλωσε ο γιατρός.

Ο άτυχος διοργανωτής είχε επισκεφτεί τα επείγοντα επειδή ένιωθε ενοχλήσεις, ωστόσο επειδή οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εγκαίρως που είχε γίνει η ζημιά. Τελικά, επέστρεψε σπίτι του με την οδηγία αν ο πόνος συνεχίσει να επιστρέψει στα επείγοντα και λίγο αργότερα ο σύντροφός του τον άκουσε να κάνει θορύβους και να τον βρήκε να πνίγεται στο πάτωμα.

Το ασθενοφόρο που έφτασε του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, αλλά όταν έφτασαν στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά.

*Με στοιχεία από τη The Telegraph 

Keywords
Τυχαία Θέματα