Θάνος Καλλίρης: «Είμαι πολυμορφικός. Το καλό παιδί άνετα μπορεί να γίνει σκληρό και κυνικό»

08:08 5/7/2013 - Πηγή: People

Είναι Δευτέρα, έχει πάει μεσημέρι και στα γραφεία μας, στην Olive media, επικρατεί απόλυτη σιγή. Όλοι γράφουν. Ξαφνικά η fashion editor του Peoplegreece.com, Τέτα Καραμπίνη, πετάγεται από την καρέκλα της κι αρχίζει να τραγουδάει «Το νου σου κύριε οδηγέ γλιστράω στις παραλαβές…» και να κινείται ρυθμικά.

Κι εκεί που πιστέψαμε πως κάτι δεν πάει καλά, μπροστά μας εμφανίστηκε ο Θάνος Καλλίρης και όλοι

αρχίσαμε να χαμογελάμε αλλά και να σιγοτραγουδάμε. Ο τραγουδιστής άναυδος από τη μια αλλά και πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε και μας εξήγησε το λόγο που βρέθηκε στα γραφεία μας. Εμείς φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε κάποια πράγματα για τη ζωή του καθώς και να φωτογραφηθούμε μαζί του στο σήμα κατατεθέν μας, τον αγαπημένο μας τοίχο.

«Έπιασε βροχή αγάπη καλοκαιρινή», στίχος σταθμός για πολύ κόσμο, εσείς το έχετε βιώσει;

Για μένα είναι σπουδαίο τραγούδι και σίγουρα σταθμός στη ζωή και την καριέρα μου αυτό που χαίρομαι όμως περισσότερο από όλα είναι το πώς το βιώνω ο κόσμος. Στις εμφανίσεις έρχεται πολύς κόσμος και μου λέει πως αυτό το κομμάτι αποτελεί το soundtrack της ζωής του κι αυτό είναι σπουδαίο να το ακούς.

Μπορείτε να σκεφτείτε με πιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ταυτίζεται ο τραγουδιστής και γιατί

Όσο για τα… φθινόπωρα που ακολουθούν;

Δεν πειράζει, κι αυτά στη ζωή είναι και πάντα ακολουθούν μετά τα πρωτοβρόχια.

Τα περισσότερα τραγούδια σας έχουν ένα ρομαντισμό, αποπνέουν το αίσθημα του καλού παιδιού και του γλυκούλη. Όλα αυτά σας αντιπροσωπεύουν; Είστε έτσι στη ζωή σας;

Είμαι πολυμορφικός. Ναι, έχω μια πολύ όμορφη και ρομαντική ψυχή αλλά κάποιες φορές γίνομαι σκληρός και κυνικός. Η ζωή σε αλλάζει. Οι άνθρωποι σε πληγώνουν, ίσως πληγώνεις κι εσύ και καθημερινά γεμίζεις εμπειρίες οι οποίες σε κάνουν πιο δυνατό και πιο επιφυλακτικό.

Δείτε επίσης: Θάνος Καλλίρης: «Έχω χωρίσει εδώ και τρεισήμισι χρόνια αλλά δεν το έχει μάθει κανείς»

Στη ζυγαριά είστε ο πληγωμένος ή εκείνος που έχει πληγώσει περισσότερο;

Νομίζω πως έχω κάνει και τα δυο. Θα έλεγα πως η ζυγαριά ισορροπεί όμως να σας πω κάτι όταν είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τι κάνεις και γιατί όλα είναι καλύτερα. Παρόλα αυτά, ο ρομαντισμός υπάρχει στη ζωή μου. Άλλο τρελός κι άλλο συνειδητοποιημένος.

Εκτός από καλός τραγουδιστής όμως ο Θάνος Καλλίρης είναι και πατέρας δυο παιδιών. Έχει ένα γιο 14 ετών και μια κόρη 7.5 ετών. Πώς είναι ως μπαμπάς και τι ξέρουν τα παιδιά του για εκείνος και την πορεία του;

Η κόρη μου έρχεται καμιά φορά στις συναυλίες μου, είχε έρθει και στα 20 χρόνια Φοίβος, και τη βλέπω πως ακούει με ενδιαφέρον τα τραγούδια και της αρέσουν κι άλλοι καλλιτέχνες της εποχής μου. Όσο για το γιο μου, εκείνος ανακαλύπτει την πορεία μου από το 1987 μέχρι σήμερα μέσω youtube. Έρχεται καμιά φορά και μου λέει «καλά ρε πατέρα κι αυτό το τραγούδι εσύ το είπες;». Όμως ο γιος είναι στην εφηβεία και όπως φαντάζεστε τα ακούσματά του είναι διαφορετικά, ποικίλα και έχουν και μια δόση αντίδρασης μέσα.

Διαβάστε ακόμη: Θάνος Καλλίρης: «Έπρεπε αυτός που το δημοσιοποίησε να σεβαστεί τα ανήλικα παιδιά μου»

Αντίδραση ακούμε και εφηβεία… το σπίτι δηλαδή μετατρέπεται σε ρίνγκ;

Ευτυχώς είμαστε καλά με το γιο μου αν και οι ορμόνες το «βαράνε κόκκινα». Τα έχω περάσει κι εγώ όμως και προσπαθώ να τον καταλαβαίνω και να τον αφήνω ήσυχο, πάντα με μέτρο. Προς το παρόν, έχουμε γλιτώσει τις μπουνιές και τις κλωτσιές και το παλεύουμε με πολύ κουβέντα, φιλότιμο και αγάπη. Εύχομαι έτσι να συνεχίσουμε και να μη χρειαστεί να το γυρίσουμε σε ρίνγκ.

Και κάπου εκεί τα μαγνητόφωνα έκλεισαν και σειρά πήραν οι φωτογραφικές μηχανές με τα φλας να «παίρνουν φωτιά». Αν θεωρήσουμε πως η διάθεση του τραγουδιστή απεικονίζεται στις φωτογραφίες μάλλον θα μας επισκεφθεί ξανά και σύντομα. Δεν συμφωνείτε;

The post Θάνος Καλλίρης: «Είμαι πολυμορφικός. Το καλό παιδί άνετα μπορεί να γίνει σκληρό και κυνικό» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα