Θα τα πούνε στο δικαστήριο: Ο Michael Kors μηνύει τα καταστήματα Costco

19:40 15/7/2013 - Πηγή: People

Έρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουνε. Τι θα πέσουνε δηλαδή. Πέσανε ήδη. Δε προλάβαμε να γιορτάσουμε την επετειακή φωτογράφιση του Mario Testino με τον Michael Kors και ήρθαν τα κακά μαντάτα. Ο σχεδιαστής την προηγούμενη εβδομάδα κατέφθασε στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης και κατέβαλε μήνυση έναντι των καταστημάτων Costco. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων λέγεται πως έστειλε διαφημιστικά emails τα οποία σκοπό είχαν να προμοτάρουν τις νέες προσφορές

του μαγαζιού. Τσάντες από $99.99, ναι, αλλά όχι τσάντες Michael Kors όπως διαφήμιζαν. Είδαν οι υπεύθυνοι του οίκου να φιγουράρει το λογότυπο τους ανάμεσα στα προϊόντα και ποιος είδε τον σχεδιαστή και δε φοβήθηκε. Βήμα πρώτο, να σταλθούν «πράκτορες» του Kors σε 19 καταστήματα να δουν τι συμβαίνει. Βήμα δεύτερο και αφού καμία τσάντα δε βρέθηκε στα ράφια των Costco, μήνυση εναντίον τους με την αιτιολογία της «σκόπιμης παραπλάνησης του κοινού».

Διαβάστε ακόμα:Ευελπίδων ώρα μηδέν: Ο οίκος μόδας Balenciaga κατέθεσε μήνυση εναντίον πρώην συνεργάτη του

Ο ίδιος έσπευσε να ενημερώσει το κοινό πως τα καταστήματα Costco δεν είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας και πως οποιοδήποτε διαφημιστικό αναφέρει τα MK είτε online είτε στα καταστήματα πρόκειται για ψευδές κατασκεύασμα.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων όπως ήταν αναμενόμενο δεν έχουν κάνει καμία δήλωση και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις. Ας μιλήσουν οι δικηγόροι τους.

The post Θα τα πούνε στο δικαστήριο: Ο Michael Kors μηνύει τα καταστήματα Costco appeared first on People Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
παλιες τσαντες michael kors, michael kors τσαντες ελλαδα
Τυχαία Θέματα