Τα καινούργια designer shoes της Harper Beckham

09:34 3/7/2013 - Πηγή: People

Μια έκπληξη περίμενε τη μικρή Harper Beckham στο σπίτι της χτες: ένα ολοκαίνουργιο κουτί με ένα ζευγάρι μικροσκοπικά παπούτσια Chloé, τα οποία μπορεί να μην είχαν ψηλό τακούνι σαν της Blue Ivy Carter, αλλά ήταν εξίσου χαριτωμένα. Τα μπεζ loafers με το φιόγκο, δημοσίευσε η μητέρα της Victoria την Παρασκευή στον

προσωπικό της λογαριασμό Tumblr γράφοντας: «Αααα πόσο γλυκούλικα είναι αυτά…» Τα καινούργια «παπά» της 19μηνης Beckham –έρχονται να προστεθούν στην ήδη μεγάλη της συλλογή της, που υπολογίζεται ότι κοστίζει γύρω στα 1200 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: David Beckham -«H Harper θα έχει την τύχη της Rapunzel»

«Μα καλά πόσα ζευγάρια χρειάζεται ένα κοριτσάκι που μόλις ξεκίνησε να περπατάει;», θα αναρωτηθείτε. Απ’ ότι φαίνεται αρκετά αφού ανάμεσα στη συλλογή της περιλαμβάνονται Hermès υποδήματα από δέρμα αρνιού που κοστίζουν 200 ευρώ, αθλητικά Nike μετά από ειδική παραγγελία στη τιμή των 58 ευρώ, μπαλαρίνες Burberry που ανέρχονται στα 130 ευρώ καθώς και σανδάλια Chloe στη φιλική τιμή των 110 ευρώ. Και μη ξεχνάμε ότι όλα αυτά σε λίγο καιρό δε θα της κάνουν πια. Φαντάσου τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Έρμε David…Από τη μία η Victoria και από την άλλη η Harper φράγκο δε θα σου μείνει.

The post Τα καινούργια designer shoes της Harper Beckham appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα