Στα όρια της η Κόρτνι Καρντάσιαν με το ριάλιτι και τις αδερφές της: «Ψάχνουν συνεχώς τρόπο να με κατηγορήσουν»

10:58 16/12/2019 - Πηγή: People

Μια μεγάλη ενδοοικογενειακή κρίση φαίνεται πως πέρασαν οι Καρντάσιαν πριν μερικούς μήνες, αφού οι διαφορές νοοτροπίας ανάμεσα στην Κόρτνι Καρντάσιαν και την Κιμ με την Κλόε διογκώνονταν διαρκώς. Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι τους, είδαμε να συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στις τρεις μεγάλες αδερφές.

Φυσικά τα γυρίσματα αυτά έχουν γίνει αρκετούς μήνες πριν και έχουμε δει σε πρόσφατες εξόδους τους πως όλα είναι καλά μεταξύ τους. Ή απλώς δεν το δείχνουν. Ή μπορεί αυτό που βλέπουμε στο ριάλιτι να είναι μια ηθελημένη κρίση για την τηλεθέαση.

Σε κάθε περίπτωση,

η στάση της Κόρτνι Καρντάσιαν προς το ριάλιτι και τους κανόνες που έχει συμφωνήσει στο συμβόλαιο, έχουν ενοχλήσει την Κιμ και την Κλόε που αναγκάζονται να αποκαλύψουν περισσότερα από τη ζωή τους για να καλύψουν το κενό της Κόρτνι. Αυτό οδήγησε σε ένα πάγωμα των σχέσεων.

Η μαμά Κρις Τζένερ το αντιλήφθηκε και διοργάνωσε ένα διήμερο σε ράντσο στο Γουαϊόμινγκ, ώστε να μην ραγίσει κι άλλο το γυαλί. Όμως, από τη μία η Κάιλι Τζένερ ακύρωσε τελευταία στιγμή γιατί τότε ήταν μαζί με τον Τράβις Σκοτ και αυτό ενόχλησε την Κένταλ. Κι από την άλλη, η Κόρτνι Καρντάσιαν δεν έδειξε καμία διάθεση. Αντιθέτως, φαίνεται πως ήταν στα όρια της να παρατήσει το ριάλιτι.

«Όταν η Κλόε μου λέει ότι της κάνω bullying, στην ουσία είναι το αντίθετο. Νομίζω ότι έχω δεχτεί bullying τα τελευταία 2 χρόνια από την Κλόε και την Κιμ, κάθε φορά που κάνω κάτι που δεν ταιριάζει στο καλούπι τους. Έχω την αίσθηση πως οι αδερφές μου ψάχνουν αφορμή να μου την πουν, ό,τι κι αν κάνω. Για ποιον λόγο να θέλω να βρίσκομαι με ανθρώπους που κυριολεκτικά με παρενοχλούν και έχουν τη διαρκή ανάγκη να με κριτικάρουν»;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόρτνι Καρντάσιαν, Ψάχνουν,kortni karntasian, psachnoun