Ρούλα Κορομηλά: Η απάντησή της στη Βάνα Μπάρμπα για το «Τα δικά σου τα ξέχασες;»

10:24 8/1/2020 - Πηγή: People

Απάντηση στη Βάνα Μπάρμπα που σχολίασε πρόσφατη συνέντευξή της, έδωσε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από το Instagram. Χωρίς, βεβαίως, να κατονομάσει την ηθοποιό, η παρουσιάστρια έγραψε:

« «Γούστο μου και καπέλο μου!» Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε»!

Και όλοι κατάλαβαν που αναφερόταν.

View
this post on Instagram

«Γούστο μου και καπέλο μου!» Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε! #i_am_roula #beyourself #selfconfidence #love #hapiness

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on Jan 7, 2020 at 6:22am PST

Η Βάνα Μπάρμπα μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» δήλωσε ότι την στεναχώρησαν οι δηλώσεις της Κορομηλά για τα νέα παιδιά, που είχε κάνει μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε:  «Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος;». 

Μπάρμπα για Κορομηλά: «Με στεναχώρησε η έλλειψη γενναιοδωρίας – Ξεχνάς τα δικά σου;»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα