Πυροβολισμοί σε σπίτι στο Σικάγο με 13 τραυματίες – Σε κρίσιμη κατάσταση 4 άτομα

19:34 22/12/2019 - Πηγή: People

Τραγική ειρωνεία της τύχης ή απλώς άλλη μια μέρα στην Αμερική και δη στο Σικάγο; Σε μια από τις πιο κακόφημες περιοχές των ΗΠΑ είχαμε ακόμα ένα περιστατικό πυροβολισμών και βίας των όπλων. Όπως έγινε γνωστό, στις 12 και 40 το μεσημέρι, τοπική ώρα Σικάγο, δύο ένοπλοι εισέβαλλαν σε σπίτι και άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 άτομα.

Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν από το αστυνομικό τμήμα του Σικάγο, οι πυροβολισμοί

συνέβησαν σε τρία διαφορετικά σημεία στο μέρος όπου τελούσαν την δέηση για τα γενέθλια ενός 22χρονου άντρα που είχε χάσει τη ζωή του σε μαζικούς πυροβολισμούς, του Λόρελ Ίρβιν. Πρόκειται για ένα σημείο περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σικάγο. Από τα 13 άτομα που πυροβολήθηκαν, οι 4 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το ηλικιακό εύρος είναι από 16 μέχρι 48 ετών.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε σύλληψη δύο ατόμων και τους ανακρίνει, ενώ όλες οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο θύτες, με τον ένα να πυροβολεί από μακριά σαν σκοπευτής και τον άλλο με όπλο από κοντά.

Το 2019 ήταν ακόμα ένα θανάσιμο έτος για το Σικάγο, με 2594 άτομα να έχασαν τη ζωή τους και ας ελπίσουμε να μην προστεθεί στον αριθμό κάποιος από τους 4 που είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα