Πρίγκιπας Τζορτζ – Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η εμφάνιση- ορόσημο σε μια σημαντική παράδοση της βασιλικής οικογένειας

12:57 26/12/2019 - Πηγή: People

Την εμφάνισή τους σε μια σημαντική παράδοση που τηρεί η βασιλική οικογένεια κάθε χρόνο ανήμερα τα Χριστούγεννα έκαναν φέτος για πρώτη φορά ο Πρίγκιπας Τζορτζ και η Πριγκίπισσα Σάρλοτ. Οι μικροί γαλαζοαίματοι συνόδευσαν τη μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον και τον πατέρα τους Πρίγκιπα Ουίλιαμ στην εκκλησία της St. Mary Magdalene στο κτήμα της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Sandringham για να παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Κέιτ

Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα μ’ ένα γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο

Η εμφάνιση αυτή χαρακτηρίστηκε από τα μίντια «ορόσημο», καθώς η παρουσία της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων είναι μια παράδοση πολύ σημαντική. Κι αυτό, γιατί ένας από τους τίτλους που διατηρεί η Ελισάβετ ως επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας είναι «υπερασπιστής της Πίστης».

Δεδομένου της σημασίας του ρόλου που έχει η μοναρχία στην Εκκλησία, θεωρείται σημαντικό να δίνει το παρών στη χριστουγεννιάτικη εκκλησία. Η ίδια δε η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι βαθιά θρησκευόμενη και στηρίζει τη θρησκευτική πίστη.

Ο Πρίγκιπας Τζορτζ και η αδελφή του, Πριγκίπισσα Σάρλοτ, έκαναν για πρώτη φορά την παραδοσιακή διαδρομή προς την εκκλησία, εκεί όπου βρέθηκε και η Βασίλισσα, ενώ ο ενός έτους Πρίγκιπας Λούις έμεινε σπίτι – μέχρι να μεγαλώσει κι αυτός αρκετά για να μπορεί να ακολουθήσει την παράδοση.

View this post on Instagram

This morning, The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall joined Her Majesty The Queen and other members of @theroyalfamily at the annual Christmas morning church service in Sandringham.

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Dec 25, 2019 at 8:29am PST

*Με στοιχεία από την Express.co.uk, Elite Daily

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπας Τζορτζ – Πριγκίπισσα Σάρλοτ,prigkipas tzortz – prigkipissa sarlot