Πάνος Μουζουράκης: Tα όνειρα που έκαναν οι γονείς του και οι γνώμες των άλλων

19:50 12/7/2013 - Πηγή: People

O Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ΠΕΔΕΣ στον Alpha και μίλησε για το πώς αντέδρασαν οι γονείς του στο άκουσμα της επιλογής του να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με τη μουσική, αλλά και για το πόσο σοβαρά λαμβάνει τις γνώμες και τα σχόλια των άλλων.

«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω μουσικός. Όλη διαδικασία ξεκίνησε όταν, σε πολύ μικρή ηλικία, έλυσα έναν πολλαπλασιασμό και αποφάσισε ο πατέρας μου ότι είμαι διάνοια. Κατευθείαν μπήκε το όνειρο γιατρός – δικηγόρος, μετά όμως όταν είδαν ότι δεν

επαληθεύεται το διάνοια, αποφάσισαν να γίνω λογιστής, γιατί είναι ο επόμενος άνθρωπος που σου παίρνει λεφτά χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο σύμφωνα με τη λογική του πατέρα μου», είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει ο Πάνος Μουζουράκης.

Διάβασε εδώ: Μαρία Σολωμού: Τι λέει για το χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη

Πόσο ανεπηρέαστος παραμένει από τις γνώμες των άλλων, όμως; «Νομίζω ότι όλοι ακούμε τις γνώμες των άλλων, αλλά ουσιαστικά κάνουμε αυτό που πάντα εμείς θέλουμε. Πάντα επιλέγουμε τις γνώμες ή τις μεταλλάσσουμε μέσα στο κεφάλι μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πετύχουμε, να καταφέρουμε ή να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας ώστε να μας βολέψει να νιώσουμε καλύτερα», απάντησε.

The post Πάνος Μουζουράκης: Tα όνειρα που έκαναν οι γονείς του και οι γνώμες των άλλων appeared first on People Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
πάνος μουζουράκης γονεις
Τυχαία Θέματα