Πάνος Ζάρλας: Συγκινεί το «αντίο» της Στέλλας Μιζεράκη

11:27 1/6/2019 - Πηγή: People

Θλίψη σκόρπισε χθες, νωρίς το πρωί η αναπάντεχη είδηση πως ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του Power of Love 1 έφυγε από τη ζωή.

Οσοι τον γνώριζαν δυσκολεύονται να το πιστέψουν, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από μηνύματα αποχαιρετισμού φίλων αλλά και ανθρώπων που τον αγάπησαν μέσα από το ριάλιτι.

Αναμεσα στα τόσα συγκινητικά μηνύματα, εκείνο που ξεχωρίζει είναι αυτό της πρώην συντρόφου του,Στέλλας Μιζερακη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο

ριάλιτι αγάπης και γρήγορα αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια έντονη και τρυφερή σχέση. Τα δυο παιδιά συνέχισαν τη σχέση τους μετά το τέλος του παιχνιδιού, όμως λίγους μήνες πριν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η σχέση τους μπορεί να τελείωσε όμως είχαν καταφέρει να κρατήσουν μια άριστη επαφή ενώ και οι δυο μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, η τραγική είδηση θανάτου του Πάνου, έκανε τη Στέλλα να σοκαριστει.

Αργα χθες το βράδυ, η Στέλλα, θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον πρώην σύντροφος της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram και γράφοντας:

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας.»

View this post on Instagram

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

A post shared by stella mizeraki Official (@stellamizeraki) on May 31, 2019 at 2:09pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα