Όσα κατέθεσε στην αστυνομία ο πατέρας του μωρού που σκοτώθηκε από το ροτβάιλερ

10:49 16/9/2019 - Πηγή: People

Έχουν περάσει λίγα 24ωρα από το πρωί της Πέμπτης όταν και όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε από το τραγικό περιστατικό στα Γλυκά Νερά. Εκεί όπου ένα ροτβάιλερ επιτέθηκε σε ένα μωράκι δύο μηνών με αποτέλεσμα αυτό να ξεψυχήσει.

Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά έχουν ειπωθεί, τόσο για την οικογένεια του μωρού, όσο και για τη ράτσα του σκύλου, αλλά σίγουρα κανείς δε μπορεί να ξέρει, ούτε να εκφέρει άποψη ελαφρά τη καρδιά.

Τα γεγονότα άλλωστε τα λένε όλα. Ανάμεσα στα γεγονότα είναι και η κατάθεση του πατέρα του μωρού, στην οποία

αναφέρει και το πως ηταν τα πράγματα στο σπίτι με το ροτβάιλερ από την πρώτη μέρα που το πήραν.

[Ροτβάιλερ – Γλυκά Νερά: Τι λένε γείτονες και κτηνίατροι για το περιστατικό με το μωρό]

Όπως αποκάλυψε το δελτίο του Open, ο πατέρας του μωρού δήλωσε πως το σκυλί δεν είχε δείξει ποτέ του επιθετική συμπεριφορά.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας».


Εκτός από τους γονείς του μωρού, περίπλοκη είναι και η κατάσταση για τα τρία παιδιά, τα αδέλφια του μωρού, παιδιά που είχαν όμως και πολύ καλή σχέση με το σκυλί. Σε αυτά δεν έχει εξηγηθεί ακόμα η κατάσταση ως έχει. Αυτό είναι κάτι που γίνεται σταδιακά με τη βοήθεια των ψυχολόγων που βρίσκονται στο πλάι της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα