Ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον εγγονό του: «Έγινα ξανά μικρός»

13:36 8/10/2019 - Πηγή: People

Ακόμα κι αν δεν έχεις μια συγγενική ή φιλική σχέση μαζί του, ακόμα κι αν δεν σας συνδέει ένας δεσμός που να επιβάλλει να είσαι χαρούμενος με την χαρά του, δε γίνεται να μην αποκτήσεις ένα μεγάλο χαμόγελο βλέποντας αυτό που ζει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός έχει εδώ και μερικές βδομάδες την προσοχή του στραμμένη στο νεογέννητο εγγόνι, στον εγγονό του που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παππού, του έχει προσφέρει μια τρομερή ανανέωση.

Στη φωτογραφία

που ανάρτησε στα social media ο Θοδωρής Αθερίδης, κρατά στην αγκαλιά του το μωρό και του δίνει το γάλα του. Τη φωτογραφία συνοδεύουν μερικά πολύ όμορφα και λυρικά λόγια, τα οποία πηγάζουν για τον Αθερίδη από τον εγγονό του.

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατεσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπεδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….
Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωη.

Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός. Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμεληταίοι θα έλεγα.Εννοώ μικρός μικρός. Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι.

Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν, νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμησει. Να είμαι «πολλα υποσχόμενος»…

Keywords
Τυχαία Θέματα