Ο Μουτσινάς έκανε πρόταση γάμου στη Βάνια on air

16:07 22/10/2019 - Πηγή: People

Ήγγικεν η ώρα για τη Βάνια. Επιτέλους αυτό που ζητούσε ενάμιση χρόνο από την εκπομπή Για την Παρέα πέρσι και Καλό Μεσημεράκι φέτος, έγινε πράξη. Λογοδόθηκε. Όχι όμως με κάποιον από τους άντρες που φλέρταρε το προηγούμενο διάστημα. Εκείνος που της έδωσε τη μεγάλη χαρά ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο άνθρωπος που τόσο καιρό προσπαθούσε να την προξενέψει.

Στη διάρκεια της Χρυσής Τηλεόρασης προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το Guess My Age με τον Λιάγκα, όπου ένα ζευγάρι παιχτών προσέφερε μια συγκινητική στιγμή με

τον άντρα να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Μετά το απόσπασμα, η Βάνια βγήκε από το trailer της και «χτυπήθηκε» σαν άλλη Μαρινέλλα στο Άνοιξε Πέτρα.

Αφού είδε κι απόειδε ο Νίκος Μουτσινάς με τον πόνο της, πήρε τη μεφάλη απόφαση. Ζήτησε από τους συνεργάτες κάτι στρογγυλό, ο Στέλιος του έδωσε ένα δαχτυλίδι και ο παρουσιαστής γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου στη Βάνια. Χωρίς καν να χρειαστεί να πει τίποτα, η Βάνια είπε το Ναι. Το κοινό ζητωκραύγασε και το ζευγάρι έδωσε και το πρώτο του φιλί.

Βίον ανθόσπαρτον στο ζεύγος!

Keywords
Τυχαία Θέματα