Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε ανοιχτά για το unfollow στον Σάκη Τανιμανίδη

14:49 18/5/2019 - Πηγή: People

Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όλα ξεκίνησαν μετά την αποκάλυψη πως ο Ντάνος έχει κάμει unfollow από το instagram τον Σάκη Τανιμανίδη ενώ όλοι θεωρούσαν πως μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια δυνατή φιλία.

Το

πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς και μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο All Star Survivor : «Αν γίνει το All Star Survivor, αν μπορώ να πάω λόγω υποχρεώσεων και αν μου γίνει η πρόταση, θα το σκεφτώ. Μου έγινε μια πρόταση φέτος για το Survivor, αλλά δεν την εξέτασα περαιτέρω γιατί δεν μπορούσα λόγω σύμβασης που είχα με τη σειρά» ενώ στη συνέχεια της συζήτησης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το περιβόητο unfollow στον παρουσιαστή του Survivor λέγοντας: «Έχω κάνει unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη εδώ και πολύ καιρό. Τι θες να πεις, ότι δεν είμαστε φίλοι; Όποιος ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως είναι και φίλοι ή όποιος δεν ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως δεν είναι φίλοι. Γύρω μας γίνονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το αν έκανα unfollow κάποιον».

Keywords
Τυχαία Θέματα