Ο Μπιλ Κλίντον με… φόρεμα και γόβες: ο μυστηριώδης πίνακας στο σπίτι του αυτόχειρα Έπσταϊν

15:56 15/8/2019 - Πηγή: People

Ένα παράξενο, απολύτως αμήχανο πορτρέτο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον αποκαλύπτεται σήμερα ότι βρισκόταν στην έπαυλη του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή, Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες μέσα στο κελί του, προφυλακισμένος κατηγορίες βιασμού δεκάδων ανηλίκων, στο Μανχάταν.

Την ύπαρξη του πίνακα αποκάλυψε η Daily Mail και σ’ αυτόν απεικονίζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

ξαπλωμένος σε πολυθρόνα του Οβάλ Γραφείου, με μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες, μια αναφορά στο φόρεμα με τον «λεκέ» της Μόνικα Λεβίνσκι.

Το έργο δεν είναι παρά μια δημιουργία της Αμερικανο-αυστραλής ζωγράφου Πετρίνα Ράιαν-Κλέιντ και φέρει τον τίτλο Parsing Bill (μτφ: Αναλύοντας τον Μπιλ).

Κάποιοι πάλι θεωρούν τον προβοκατόρικο αυτό πίνακα μια αιχμή για τη σχέση του Κλίντον με τη σύζυγό του, Χίλαρι, αμέσως μετά το ξέσπασμα του γνωστού σκανδάλου και για το πώς βρέθηκε από Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο υποταγμένος σύζυγος της ισχυρής γυναίκας του.

Ας σημειωθεί ότι Έπσταϊν διατηρούσε στενότατη φιλία τόσο με τον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όσο και με τον Κλίντον, οι οποίοι όπως έχει αποκαλυφθεί συμμετείχαν στα πάρτι που οργάνωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Όταν μάλιστα ξέσπασε το σκάνδαλο παιδεραστίας του Έπσταϊν, μία κοπέλα, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική εκμετάλλευση, είχε υποστηρίξει πως είχε δει τον Κλίντον στο «νησί οργίων» του μεγιστάνα με τον  πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να διαψεύδει τον ισχυρισμό.

Πίσω από την αποκάλυψη της καλλιτεχνικής δημιουργίας φημολογείται ότι βρίσκεται γυναίκα επιχειρηματίας που βρισκόταν στο περιβάλλον του αυτόχειρα μεγιστάνα.

Με πληροφορίες από DailyMail

Keywords
Τυχαία Θέματα