Ο John Galliano ενδέχεται να επιστρέψει στη μόδα ως costume designer

09:40 15/7/2013 - Πηγή: People

O John Galliano ετοιμάζεται να «γυρίσει» στη μόδα αλλά αυτή τη φορά με ένα διαφορετικό ρόλο. Αυτόν του ενδυματολόγου. Ο Βρετανός ηθοποιός Stephen Fry, που θα ανεβάσει στο Λονδίνο τον επόμενο χειμώνα το βιβλίο του Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest –στο οποίο και θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο της Lady Bracknell – είναι σε συζητήσεις με διάφορους σχεδιαστές

«για να σχεδιάσουν» μαζί τα κοστούμια του χαρακτήρα του, όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail. Ανάμεσα στου ανταγωνιστές του Galliano βρίσκονται ο Ronald Mouret και η Sarah Burton, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Alexander McQueen.

Διαβάστε επίσης: Η ενδυματολόγος του Mad Men σε ρόλο κριτή

Ο Fry μάλιστα ανέφερε στους παραγωγούς του θεατρικού -David Pugh και Dafydd Rogers – ότι επιθυμεί τα σκηνικά αλλά και οι τουαλέτες που θα φοράει να είναι τόσο εντυπωσιακά που θα κερδίζουν το χειροκρότημα του κοινού με το που ανοίγει η σκηνή. Στα συν του Galliano είναι ότι έχει εργαστεί ξανά για το ίδιο έργο στο παρελθόν, τότε ως αμπιγιέρ της Judi Dench όταν έπαιζε εκείνη το ρόλο της Lady Bracknell στο National Theatre. Το έργο θα αρχίσει τις παραστάσεις του την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο του 2014.

The post Ο John Galliano ενδέχεται να επιστρέψει στη μόδα ως costume designer appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα