Νίκος Αλιάγας: Η πατρότητα, ο γάμος και ο ρατσισμός

19:59 11/7/2013 - Πηγή: People

Καλεσμένος στην εκπομπή ΦΜ Live ήταν σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος μίλησε στους παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, για όλα.

Ξεκινώντας από τη νέα του ζωή ως ευτυχής μπαμπάς πια, ο Νίκος Αλιάγας δήλωσε για την κόρη του: «Το πρώτο σοκ

ήταν όταν την έκανα μπάνιο! (…) Όταν τεκνοποιείς καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι η ουσία της ζωής και όχι όλα τα άλλα». Ενώ για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα παντρευτεί με τη σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου είπε: «Δεν έχω παντρευτεί αλλά είναι σα να είμαι παντρεμένος».

Διάβασε ακόμα: Νίκος Αλιάγας-Τίνα Γρηγορίου: Χέρι χέρι στα γενέθλια της Panik

Όσο για το πως είναι η ζωή με τους paparazzi στη Γαλλία, ο παρουσιαστής απάντησε: «Σεβαστήκανε το γεγονός ότι δε θέλουμε να εκθέσουμε το παιδί. Είναι ένα μωρό και ο ρόλος του γονέα είναι να το προστατεύσει και όχι να το προβάλλει».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει βιώσει ποτέ το ρατσισμό όλα αυτά τα χρόνια που ζει και εργάζεται στη Γαλλία, ο Νίκος Αλιάγας είπε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ρατσισμό στη Γαλλία. Περισσότερο το ένιωσα στην Ελλάδα, που μου λέγανε ότι δεν ξέρω ελληνικά και είμαι παιδί μεταναστών. (…)Η Γαλλία με ανέθρεψε λες και ήμουνα παιδί της. Αισθάνομαι και ως ένα βαθμό Γάλλος. Γεννήθηκα εκεί και έμαθα ελληνικά εκεί. (…)Είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης να εξηγήσεις τη διαφορετικότητα».

The post Νίκος Αλιάγας: Η πατρότητα, ο γάμος και ο ρατσισμός appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα