Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

17:57 20/12/2019 - Πηγή: People

1 από 3Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: Λίγο πριν από την εκπνοή του 2019, ο Κρατερός και η Κατερίνα περιγράφουν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που πέρασαν μαζί, απαντούν με ειλικρίνεια για το αν η σχέση τους πέρασε σκαμπανεβάσματα, ανταλλάσσουν ευχές με το People και μιλούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Ένα μέλλον που είναι Κου Κου

από μόνο του!

2 από 3Γιάννης Κότσιρας: Σεμνός και low profile, αρνείται να συμβιβαστεί με τα εύκολα και τα στερεότυπα. Λίγο πριν από τον ερχομό του 2020, κάνει τον απολογισμό του, μιλά ανοιχτά για όσα τον ενοχλούν, δεν κρύβει τον θυμό του για την πολιτική, ενώ εξομολογείται πόσο του στοίχισε η απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

3 από 3 Ιστορίες «πασπαλισμένες» με άρωμα Χριστουγέννων:Δέκα αγαπημένα πρόσωπα περιγράφουν τα περίεργα και τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί τις ημέρες των εορτών. Στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Αναζητήσεις
people κατσουλης καεαβατου
Τυχαία Θέματα