Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Η επίθεση ειρωνείας του Νάιτζελ Φάρατζ εναντίον τους

11:57 12/8/2019 - Πηγή: People

Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε υπέρ του Brexit –και έβγαλε πολλά χρήματα από αυτό- ο γνωστός για την ακραία ρητορική του, Νάιτζελ Φάρατζ επιτέθηκε με χλευαστικά σχόλια εναντίον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, χαρακτηρίζοντας τους λίγο – πολύ… ανόητους.

Ο ζάμπλουτος πολιτικός παράγοντας έκανε λόγο για τις «αδιάφορες και ανούσιες» εκστρατείες τους για θέματα όπως η κοινωνική δικαιοσύνη και το περιβάλλον, ενώ από τα αιχμηρά του βέλη δεν ξέφυγαν ούτε μέλη της Βασιλικής Οικογένειας που έχουν αποδημήσει. Η Βασιλομήτωρ, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή

χαρακτηρίστηκε «χοντρή, αρειμάνια καπνίστρια», ενώ από την επίθεση δεν γλίτωσε ούτε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Από την ομιλία του Φάρατζ στο πλαίσιο ακροδεξιού πολιτικού συνεδρίου στην Αυστραλία, μόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ «διασώθηκε» καθώς ο Φάρατζ έκανε λόγο για μία «καταπληκτική, εμπνευσμένη γυναίκα, την οποία είμαστε τυχεροί που έχουμε. Αν πρέπει, όμως, να μιλήσουμε για τον γιο της, τον  Charlie Boy… Ωχ, Θεέ μου. Η μητέρα της βασίλισσας ήταν υπέρβαρη, κάπνιζε μανιωδώς και έπινε τζιν και έζησε 101 χρόνια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Charlie Boy είναι πια πάνω από 70 χρονών, ας ελπίζουμε η βασίλισσα να ζήσει για πολύ καιρό ακόμη», είπε ο Φάρατζ.

Όταν, όμως, δέχθηκε ερώτηση για τις γυναίκες που αποφασίζουν να μην κάνουν παιδιά εξαιτίας των ραγδαίων περιβαλλοντικών εξελίξεων –και εμμέσως να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι- που αποφάσισαν να μην αποκτήσουν περισσότερα από δύο παιδιά εξαιτίας αυτής της κατάστασης ο Φάρατζ έκανε λόγο για ανοησίες…

«Κοιτάξτε, αν θέλω να ζήσει η βασίλισσα περισσότερο ώστε να μην γίνει βασιλιάς ο Charlie Boy, θέλω ο Charlie Boy να ζήσει ακόμα περισσότερο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να ζήσει για πάντα, ώστε ο Χάρι να μη γίνει ποτέ βασιλιάς».

Για τον Φάρατζ, ο πρίγκιπας Χάρι είναι κάποιος που κάνει για «πάρτι εργένηδων ντυμένος ακατάλληλα» κάποιος που πίνει πολύ αλκοόλ και δημιουργεί προβλήματα, ο… «πρίγκιπας της εξυπνάδας», όπως τον χαρακτήρισε με απολύτως χλευαστική διάθεση.

«Και μετά γνώρισε τη Μέγκαν Μάρκλ και ήρθαν τα χειρότερα. Μας είπαν την προηγούμενη εβδομάδα πως η Μέγκαν και ο Χάρι θα κάνουν μόνο δύο παιδιά. Και αγνοούμε τελείως πως το πραγματικό πρόβλημα είναι το ότι ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται με τρομακτικό ρυθμό. Κανείς δεν ονοματίζει το πρόβλημα, κανείς δεν το αντιμετωπίζει και το αν ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει δύο παιδιά είναι ασήμαντο, εφόσον στη Γη υπάρχουν 2,6 δισεκατομμύρια Ινδοί και Κινέζοι», είπε μεταξύ άλλων ο Φάρατζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ –, Χάρι, Νάιτζελ Φάρατζ,megkan markl –, chari, naitzel faratz