Κούλλης Νικολάου: Αποκαλύπτει ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς «8 λέξεις»

13:45 29/9/2019 - Πηγή: People

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τη νέα σειρά των Αντρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου – Κούλλη Νικολάου, «8 λέξεις» να προχωρά σε αλλαγές στην ημέρα και ώρα προβολής της μιας και τα νούμερα της τηλεθέασης δεν είναι αυτά που περίμεναν.

Θέση σε όλα όσα ακούγονται αποφάσισε να πάρει μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook ο Κούλλης Νικολάου ο οποίος ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει.

«Αγαπημένοι

φίλοι!
Θέλω απλά να πω σε όσους πολεμούν την δουλειά μας και παραπληροφορούν τον κόσμο αναφορικά με το σίριαλ μας «8 λέξεις» και ότι απέτυχε κλπ ότι απέτυχαν!
Και να διευκρινίσω πως η απάντηση είναι η αγάπη και στήριξη στην δουλειά μας από εσάς και το γεγονός ότι μέσα από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό σε τηλεοπτικά προϊόντα της τελευταίας δεκαετίας οι «8 λέξεις» κερδίζουν από μέρα σε μέρα το ενδιαφέρον σας και ότι αναδεικνύονται πρώτες στις καρδιές σας!
Υ.Γ.: Ξέχασα να σας πω είμαστε στην ετοιμασία της εβδομαδιαίας σειράς όπως έχουμε αρχικά με τον σταθμό προγραμματίσει και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΚΑΙ για την άψογη συνεργασίας μας!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δειτε την ανάρτησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα