Κατερίνα Καινούργιου: Ο εκνευρισμός της με τη Σπυροπούλου στον «αέρα» της εκπομπής της

15:28 20/2/2020 - Πηγή: People

Ρεπορτάζ για τα ζευγάρια που θα λάβουν μέρος στο Just the 2of Us μεταδόθηκε το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ένα από τα ντουέτα ειναι αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο.

Όμως, τη στιγμή που παιζόταν το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή, η παρουσιάστρια παρατήρησε ότι δεν υπήρχαν δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου .

Τότε ήταν που άρχισαν οι ερωτήσεις της Καινούργιου, που

όσο περνούσαν τα λεπτά, μαρτυρούσαν έναν εκνευρισμό για τον τρόπο με τον οποίο

«Δε μας μίλησε; Ρε παιδιά, δυο λεπτά, εγώ με τη Σπυροπούλου έχω και άψογη σχέση, αλλά η κάμερα να πούμε ότι δεν ήταν της εκπομπής ήταν του Open. Έχει κάτι με το Open; Αφού στο Open θα είναι», είπε στην αρχή η παρουσιάστρια.

Όταν όμως πληροφορήθηκε ότι δεν έτυχε κάτι έκτακτο, αλλά απλώς η Σπυροπούλου δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, η Καινούργιου δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Κοιτάξτε να σας πω τι γίνεται, τι δε μου αρέσει γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής παρόλο που θεωρώ ότι έχει κάνει μια πολύ ωραία στροφή στο προφίλ. Όμως, όταν σου έχουν μιλήσει ονόματα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια μέσα στο χώρο με τεράστιες επιτυχίες, το να παίζουμε βίντεο που μιλάνε όλοι αυτοί και ξαφνικά η Σπυροπούλου να μη μιλάει, είναι άσχημο.. Δεν είναι ωραίο όταν έχουν μιλήσει όλοι οι υπόλοιποι να υπάρχει κάποιος που να μη μιλάει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ένιωθε καλά αλλά μια ατάκα δε θα μπορούσε να πει;», είπε η Καινούργιου και έκλεισε την παρουσίαση του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα