Ηλίας Βρεττός: Δείτε τον να κάνει flyboard

16:05 15/7/2013 - Πηγή: People

Ο Ηλίας Βρεττός έχει την ικανότητα να κινείται με άνεση, τόσο στην ξηρά, όσο και στη θάλασσα.

Μπορεί τώρα να βρίσκεται σε περιοδεία, παρέα με τον μαέστρο και κολλητό του φίλο, Κώστα Μηλιωτάκη, όταν όμως κλέβει χρόνο απ’ τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δίνει ραντεβού στην παραλία.

Δείτε επίσης: Ηλίας Βρεττός-Κώστας Μηλιωτάκης: Η άλλη όψη των νησιώτικων τραγουδιών

Αυτό έκανε και στην Κω. Επισκέφτηκε το νησί για μια εμφάνιση

και δεν έχασε ευκαιρία να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να δαμάσει τα κύματα.

Η νέα του αγαπάει ακούει στο όνομα flyboard.

Ο ίδιος έκανε στην περιοχή Ακρωτήρι του νησιού και το απόλαυσε πολύ. Και φυσικά ανέβασε και φωτογραφίς στο twitter του, γράφοντας το εξής: «Πετάει η ομάδα…!!! Ό,τι πιο τέλειο έχω κάνει!!! Τρελάθηκα!!!».

Διαβάστε ακόμη: Άννα Πρέλεβιτς: Δείτε την να κάνει θαλάσσια σπορ

Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με τον Ηλία Βρεττό και του ζήτησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες την εμπειρία του. «Από πέρυσι είχα δει το συγκεκριμένο extreme sport και είχα ενθουσιαστεί. Έψαχνα να κάνω αλλά υπάρχει σε λίγες παραλίες. Πριν φύγουμε για τη συναυλία μας στην Κω, έδειξε στον Κώστα (σ.σ. Μηλιωτάκη), ένα βίντεο στο youtube και του εξήγησα περί τίνος πρόκειται. Μια μέρα μετά, ένας φίλος μου είπε πως στην παραλία Ψαλίδι υπάρχει το flyboard. Έκανα σαν μικρό παιδί, έπρεπε να πάω αμέσως σε εκείνη την παραλία. Κι έτσι κι έγινε», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Πόσο εύκολο όμως ήταν για εκείνον; «Γενικά είναι πολύ δύσκολο άθλημα, αν δεν είχα τόσο καλή σχέση με το νερό δεν θα τα κατάφερνα. Πριν ξεκινήσεις ο εκπαιδευτής σου δίνει οδηγίες. «Πρέπει να έχεις πολύ τεντωμένα πόδια και απόλυτη σταθερότητα στα πέλματα, μια λάθος κίνηση και η βουτιά είναι σίγουρη», μου είπε. Και μη νομίζετε ότι είναι απλό αφού ο πόνος που νιώθεις είναι μεγάλος», μας εξήγησε ο Ηλίας και συνέχισε λέγοντας: «Έφαγα αρκετές τούμπες μέχρι να ισορροπήσω αλλά τελικά τα κατάφερα. Έφτασα περίπου στα 4 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, το πόσο ψηλά θα φτάσεις εξαρτάται από το πόσο γκάζι σου δίνει ο εκπαιδευτής, και όταν ισορρόπησα και το «είχα» λύγιζα λίγο τα πόδια μου για να δώσω την κατεύθυνση που ήθελα για να στρίψω».

Τέλος, ο Ηλίας Βρεττός μας δήλωσε πως ανυπομονεί να το ξανά κάνει.

The post Ηλίας Βρεττός: Δείτε τον να κάνει flyboard appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα