Η Ζόε Κράβιτζ μπαίνει στο σύμπαν της DC ως η νέα Catwoman – Θα παίξει μαζί με τον Πάτινσον

12:55 15/10/2019 - Πηγή: People

Αν δεν δοκιμάσεις, αν δεν πειραματιστείς, δε μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να πετύχει και τι όχι. Σίγουρα υπάρχει μια γενική αίσθηση, αλλά όλα φαίνονται στην πράξη. Ξέραμε από πριν ότι ο Κρίστιαν Μπέιλ θα είναι ο καλύτερος Batman; Ήξερε κανείς από πριν ότι ο Χοακίν Φοίνιξ θα έκανε τέτοιον Joker; Πολλοί ήμασταν διστακτικοί όταν είχε ανακοινωθεί. Υπάρχει βέβαια και το παράδειγμα του Μπεν Άφλε ως Batman που εξ αρχής δεν κολλούσε και αποδείχτηκε.

Τώρα η Warner

Bros. πήγε πρώτα στην επιλογή του Ρόμπερτ Πάτινσον για το ρόλο του Batman και δέχτηκε έντονη κριτική από τους geeks. Η δεύτερη της κίνηση για την επερχόμενη ταινία του Ματ Ριβς αφορά στη γυναίκα που θα κάνει την Catwoman.

Η Ζόε Κράβιτζ κέρδισε αρκετούς θαυμαστές με το ρόλο της στο Big Little Lies και μερικούς ακόμα με την παρουσία της στις ταινίες Fantastic Beasts. Επιπρόσθετα, έχει ήδη κάνει την Catwoman στην ταινία Lego Batman, οπότε η επιλογή της και για την ανθρώπινη εκδοχή του χαρακτήρα φαντάζει πολύ λογική.

Σε θεωρητικό επίπεδο η Κράβιτζ είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή από την Αν Χαθαγουέι που έκανε στο παρελθόν την Catwoman. Δεν ξέρουμε αν μπορεί να είναι το ίδιο καλή με την Χάλε Μπέρι ή την Μισέλ Πφάιφερ. Είναι αρκετές οι φορές που μας έχει εντυπωσιάσει θετικά με μια ερμηνεία της και με τον τρόπο που εξελίσσεται πάντως. Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα λέει πολλά για αυτή την μεγάλη ανάθεση, αυτή την τεράστια ευκαιρία που της δίνεται.

Το νέο Batman θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου του 2021 και η αναμονή είναι μεγάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα