Η συγκινητική στιγμή που ένα κωφό κοριτσάκι ενός έτους ακούει για πρώτη φορά τη φωνή μητέρα της

18:57 27/6/2019 - Πηγή: People

Κωφό νήπιο άκουσε για πρώτη φορά τη μητέρα του να της λέει «σ΄αγαπώ» με τη βοήθεια ακουστικού κοχλία.

Η 1 έτους  A’deja Rivers από τότε που δοκίμασε τον ακουστικό κοχλία ανακάλυψε επίσης μια αγάπη για τη μουσική.

Η A’deja Rivers, είναι ένα κοριτσάκι ενός έτους το οποίο γεννήθηκε με ολικό έλλειψη ακοής και μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχε μπορέσει να ακούσει ποτέ τη φωνή της μητέρας της. Όλα όμως άλλαξαν από τις 20 Ιουνίου και μετά οπότε και δοκίμασε για πρώτη φορά έναν ακουστικό κοχλία.

Η συγκινητική

στιγμή έχει καταγραφεί σε ένα βίντεο που δείχνει όλη την οικογένεια της A’deja να γιορτάζει το γεγονός.

Στο βίντεο η μικρή, φαίνεται να κάθεται στα πόδια της μητέρας της, Patricia Shaw’s, παίζοντας με μερικά μουσικά παιχνίδια, ενώ λίγα λεπτά μετά ακούει για πρώτη φορά τη μητέρα της να λέει της λέει μερικά υπέροχα λόγια.

«Γειά σου, σ’ αγαπώ μωρό μου. Σ’αγαπώ τόσο πολύ» λέει η Patricia. Η μικρή ακούγοντας αυτά τα λόγια φαίνεται να δακρύζει.

Με τη σειρά της, τον λόγο πήρε και η γιαγιά του μικρού κοριτσιού η οποία της είπε : «Η γιαγιά σε αγαπά. Την πρώτη φορά που ακούς, η γιαγιά έχει να σου πει ότι σε αγαπά» ενώ αμέσως μετά σκύβει δίνοντάς της ένα τρυφερό φιλί.

Οι γιατροί που ασχολήθηκαν με την περίπτωση της ενός έτους A’deja, δήλωσαν πως η αντίδρασή της ήταν εντυπωσιακή, και πως τα μάτια της, με το που άκουσε τους πρώτους ήχους έλαμψαν.

Η μητέρα της μικρής, μόνο ευγνώμων μπορεί να νιώθει- όπως η ίδια λέει- αφού τώρα η κόρη της μπορεί να ακούσει όλα αυτά που νιώθει και θέλει να της εκφράζει με λόγια.

«Πρόκειται για έναν νέο κόσμο που εμφανίστηκε μπροστά της και θέλει να τον ερευνήσει. Δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική και το χορό. Είναι υπέροχο» δηλώνει η Patricia.

Keywords
Τυχαία Θέματα