Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα μια μέρα μετά τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

14:39 9/6/2019 - Πηγή: People

Μία από τις ωραιότερες ημέρες της ζωής τους, έζησας χθες η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου, καθώς ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον γάμο τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στα Χανιά της Κρήτης με το ζευγάρι να έχει στο πλευρό του τις οικογένειές τους και μερικούς στενούς φίλους και συνεργάτες ενώ όλος ο κόσμος μπορούσε να πάει προκειμένου να παρακολουθήσει της τελετή.

Κουμπάροι

του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν η Βάνα Μπάρμπα, Μαθιός Αστροπαλίτης, Σπύρος Μπουρνάζος και Γιώργος Δεσίπρης.

Η νύφη επέλεξε ένα λευκό απλό νυφικό φόρεμα το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το λευκό κοστούμι που επέλεξε για το μυστήριο ο ηθοποιός.

Σήμερα μια μέρα μετά, η Σοφία θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τον γάμο τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Δημοσίευσε λοιπόν, μία φωτογραφία από το γλέντι του γάμου την οποία συνόδευσε με μια λεζάντα που περιγράφει απόλυτα τα συναισθήματά της.

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ! Photo by @marilenapanagiotopoulou2017

A post shared by Sofia Mariola (@sofiamariola) on Jun 9, 2019 at 3:16am PDT

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους.

View this post on Instagram

Και στα δικά σας κορίτσια μου!!! Ενα έχω να δηλώσω ότι όλα τα ονόματα που έγραψα σβήστηκαν!!! Yeahhhh Photo by @vlassi_holeva

A post shared by Sofia Mariola (@sofiamariola) on Jun 9, 2019 at 3:41am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοφίας Μαριόλα, Στράτο Τζώρτζογλου,sofias mariola, strato tzortzoglou