Η γαλλική φίρμα Hermès ετοιμάζεται να επεκταθεί

09:40 11/7/2013 - Πηγή: People

Δύο 24ωρα παίρνει περίπου σε έναν τεχνίτη να κατασκευάσει μια τσάντα Hermès Birkin και 7000 ευρώ, το λιγότερο, σε έναν απλό άνθρωπο για να την αποκτήσει. Η ακριβή τιμή της όμως δε φαίνεται να πτοεί τους επίδοξους πελάτες, αφού λόγω της υψηλής ζήτησης των προϊόντων η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει δύο νέα εργοστάσια στην Ανατολική Γαλλία.

Και οι δύο τοποθεσίες, το Héricourt και

το Montbéliard βρίσκονται περίπου είκοσι χιλιόμετρα από το υπάρχον εργοστάσιο στο Seloncourt και μόλις οι καινούργιοι τεχνίτες εκπαιδευτούν σε ένα προσωρινό εργαστήριο στην Etupes, τα νέα εργοστάσια –που θα ειδικεύονται στη δημιουργία των δερμάτινων ειδών -θα απορροφήσουν το υπάρχον προσωπικό των leather goods στο Seloncourt. Αυτή η επέκταση της γαλλικής φίρμας θα δημιουργήσει περίπου 400 νέες δουλειές μέσα στο 2015 και το 2016.

Διαβάστε επίσης: Hermès εναντίον LVMH round3

Σύμφωνα με τους κανόνες της Hermès μόνο ένας τεχνίτης μπορεί να κατασκευάζει κάθε μοντέλο από την αρχή μέχρι το τέλος, είτε πρόκειται για την Kelly (που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της Grace Kelly), είτε τη Birkin (εξαιτίας της Jane Birkin) ή την Constance. Μάλιστα κάθε τεχνίτης έχει τα δικά του εργαλεία τα οποία δεν τα μοιράζεται ποτέ και που τα παίρνει μαζί του όταν βγαίνει σε σύνταξη. Ε τώρα μάλιστα. Έτσι να τα δώσω τα 7000 ευρώ.

The post Η γαλλική φίρμα Hermès ετοιμάζεται να επεκταθεί appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα