Η επιστροφή της Όλγας Τρέμη στην τηλεόραση – Σε ποιο κανάλι ξεκινά εκπομπή

15:56 9/10/2019 - Πηγή: People

Μετά από πέντε χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στο Μέσο από το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστή, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η έμπειρη δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής στη δημόσια τηλεόραση, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22.00, ενώ δημοσιογραφικά την Τρέμη θα πλαισιώνουν ο Αντώνης Δελατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης.

Σύμφωνα

με το ίδιο ρεπορτάζ, η εκπομπή κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Ας σημειωθεί, ότι η τελευταία εμφάνιση της δημοσιογράφου και για χρόνια παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ήταν τον Ιούλιο του 2014, όταν δακρυσμένη αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό του καναλιού, γνωστοποιώντας τη δύσκολη απόφασή της να αποχωρήσει από το Μεγάλο Κανάλι.


«Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια μεγάλη μέρα, γιατί κλείνει για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Χάρη σ’ εσάς, χάρη στην εμπιστοσύνη που δείξατε στο Μega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Όχι για την τηλεθέαση, αλλά γι’ αυτό που υπάρχει από πίσω, το ουσιαστικό, για την αναγνώριση της δουλειάς μας, των αγώνων μας, των κόπων μας. Για εμάς, αυτό, όπως το προσλαμβάναμε ήταν μια μεγάλη δύναμη όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα