Η Χρηστίδου διέψευσε τη Γκαγκάκη για τη σχέση της με τον Φερεντίνο – Και η Γκαγκάκη απαντά πίσω!

12:52 21/10/2019 - Πηγή: People

Στη σχέση Σίσσυς Χρηστίδου – Χρήστου Φερεντίνου αναφέθηκε πρόσφατα η Κατερίνα Γκαγκάκη, τονίζοντας ότι όταν οι δυο παρουσιαστές έκαναν μαζί εκπομπή στον Ant1 έφευγαν από άλλη πόρτα ο καθένας. Και με αφορμή αυτή τη δήλωση, η ίδια η Σίσσυ θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή μέσα από την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα», διεψεύδοντας

την πρώην Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Ant1, που ήταν τότε παρούσα στην εκπομπή τους.

Η αποκάλυψη της Γκαγκάκη για τις σχέσεις Φερεντίνου-Χρηστίδου όταν έκαναν το πρωινό στον ΑΝΤ1

Όπως είπε η Χρηστίδου: «Μου κάνει εντύπωση που το είπε αυτό η Κατερίνα, γιατί ήμασταν μαζί εκεί. Η χρονιά εκείνη θεωρήθηκε και από τα media ότι δεν ήταν η τρελή επιτυχία της χρονιάς, αλλά έκανε 25άρια που τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή νούμερα. {…}

Με τον Χρήστο όντως δεν είχαμε χημεία, κάτι για το οποίο γελούσαμε και μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις. {…} Ποτέ, μα ποτέ δεν τσακωθήκαμε– και μου κάνει εντύπωση που το λέει η Κατερίνα. Να το πει κάποιος άλλος που ήταν έξω από το “παιχνίδι”, να το καταλάβω. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε, δεν ανταλλάξαμε κουβέντες, δεν διαφωνήσαμε.

Μόνο για το περιεχόμενο της εκπομπής. Γιατί ο Χρήστος ήθελε να κάνει μια εκπομπή ενημέρωσης, ενώ εγώ ήθελα να κάνω ένα κλασικό πρωινό γιατί αυτό νόμιζα ότι πάω να κάνω. Αυτό μου είχε πει το κανάλι. Οπότε θέλαμε να κάνουμε δύο διαφορετικές εκπομπές. Δεν διαφωνούσαμε ως προς αυτό. Βάζαμε μέσα και τα δύο στοιχεία, αυτό όμως μπέρδευε και τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ πάρα πολύ, δεν γίναμε ποτέ φίλοι, αλλά ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης και η πιο εύκολη συνεργασία που είχα μέχρι σήμερα».

Οι δηλώσεις της, βεβαίως, προβλήθηκαν στη σημερινή εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», και η Κατερίνα Γκαγκάκη, που ανήκει στο πάνελ, σχολίασε: «Όπως είπε και η Σίσσυ ήμουν εκεί και προσπαθούσα να διαχειριστώ ότι αυτοί οι δεν… Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και πολλές πόρτες το στούνιο, οπότε ας μην το κάνουμε θέμα. Δεν έχει σημασία αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό, έχουν περάσει δέκα χρόνια. Ήταν μια περιόδος που μόλις ανακοινώσαμε αυτούς τους δυο ανθρώπους και τους φέραμε μαζί στη συνέντευξη Τύπου… φαινόταν [σ.σ. ότι δεν είχαν χημεία]. Ήταν μεγάλος λάθος. Η Σίσσυ διέψευσε ότι δεν είχαν τσακωθεί, αλλά εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί. Ήταν απλά δυο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μαλώνανε, γιατί ήταν δυο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρηστίδου, Γκαγκάκη, Φερεντίνο –,christidou, gkagkaki, ferentino –